Tuo elämääsi rauhaa ja tasapainoa mindfulnessin avulla.

Mindfulness

Mindfulness on hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Mindfulness-harjoitusten avulla voit löytää itsellesi uuden tavan suhtautua  sinussa itsessäsi ja ympärilläsi tapahtuviin  asioihin. Mindfulnessin vaikutuksia on tutkittu hyvin paljon, mm. stressinhallinta ja tunnetaidot paranevat sekä ahdistus ja ärtymys vähenevät. Tällä on myös vaikutus fyysiseen terveyteen.

Mindfulnessilla ei erityisesti tavoitella mitään, esim. rentoutunutta tilaa, mutta mielen hiljennyttyä tuloksena voi olla rentoutuminen. Useimmat ihmiset haluavat myös kokea olevansa onnellisia, mutta onnellisuutta voi kokea vain tässä hetkessä, kun olet läsnä. Esimerkiksi näiden asioiden vuoksi läsnäolotaitojen harjoittaminen on hyödyllistä ja palkitsevaa. Mindfulness on myös Kultaisen Atlantiksen taitoja, joka on tullut meille tähän päivään tällä nimekkeellä.

Voit tilata kurssipäivän kotiisi, järjestäjänä saat kurssin tietenkin ilmaiseksi.
 Voit myös toivoa kursseja järjestettäväksi. Mindfulness-kurssit: Lahti, Hämeenlinna ja 200 km. Hämeenkoskelta.
Ota yhteyttä: Sari 040-8408410 tai [email protected]

Tässä läsnäoloharjoituksia videoina:
* Lempeysharjoitus (yhdistyy hieman myös energianäkökulmaan)
* Rauhoita mieltäsi läsnäoloharjoituksella (sisältää puhetta mm. mindfulnessista ja stressistä)

* Tietoisuus omista tunteista ja ajatuksista auttaa sinua monin tavoin

Mindfulness 1

Tällä kurssilla pääset tutustumaan mindfulnessin maailmaan. Kurssi sopii hyvin heille, jotka etsivät elämäänsä tasapainoa ja rauhaa. Sitä kautta myös tyytyväisyyden ja kiitollisuuden kokemukset elämässäsi lisääntyvät. Kurssilla käymme läpi perusasioita mindfulnessista. Mitä mindfulness on ja mitä hyötyä siitä on sinulle ja omalle hyvinnoinnillesi ja sitä kautta myös ympäristöllesi:).  Kurssilla käymme läpi mindfulness-asennetta, stressin merkitystä elämälle ja keholle sekä myötätunnon vaikutuksia elämääsi. Teemme paljon harjoituksia, jotta pääset käytännössä kokemaan läsnäolon voimaa. Lisäksi saat kotiin läsnäoloharjoituksia äänitteiden muodossa, jotta voit jatkaa harjoittelua kotona. Läsnäolotaito on ihan kuin mikä muu tahansa taito, se vahvistuu harjoittelun myötä.

Kurssipäivä järjestetään tilauksesta.

Mindfulness jatkopäivä

Mindfulness-jatkopäivänä keskustelemme tunteista ja niiden merkityksestä meille. Miten toimia, kun ajatukset kiertävät kehää tai jokin asia ahdistaa? Käymme läpi niin myönteisten kuin hankalien tunteiden mekanismia ja opimme ymmärtämään tätä kautta enemmän myös omaa käyttäytymistämme ja löydämme keinoja helpottaa haastavia tilanteita. Monien harjoitusten avulla avaamme asiaa ja vahvistamme opittua. Tutustuminen omaan mieleen on seikkailu itsessään :).
Tämä kurssi on ykköskurssin käyneille.

 Päivän hinta 55e, kesto 4h, sisältäen iltapaiväkahvin/teen.