Ihanat erilaiset energiahoidot, kristallihoidot, syvänvalon ja äänettömän äänen hoidot.

IlonTaidon energiahoidot

Tältä sivulta löydät esittelyt henkilökohtaisista hoidoista. Ryhmäkaukohoitojen aiheet ja ajankohdat löydät täältä. Energiahoitoni on myös enkelihoitoja.  Lähihoitoja teen kotonani tai voin tulla myös luoksesi, alueena Lahti, Hollola ja ympäristökunnat. Kaukohoidot ovat vastaanotettavissa missä vain ja milloin vain. Energialla ei ole paikkaa tai aikaa.

Energiahoidossa toimin kanavana, jossa korkea energia pääsee kulkemaan ja virtaamaan sinulle. Hoidoissa mukana on myös enkeleitä ja muita valon auttajia. Tämä energiahoito on korkeiden energioiden kanssa tehtävää yhteistyötä. Energiahoito vaikuttaa sinuun kaikilla tasoilla. Se vaikuttaa sekä fyysiseen kehoosi että energiakehoosi. Näin ollen hoidon vaikutuksenkin voit havaita monin eri tavoin fyysisellä tasolla, tunnetasolla tai vaikka intuition vahvistumisena. Energiahoidot auttavat sinua kohti sitä kuka sinä todella olet, eteenpäin omalla sielunpolullasi niin kuin sinulle on juuri nyt oikein.  Hoidon jälkeen ja seuraavana päivänä on hyvä juoda vähän enemmän vettä kehon puhdistumisen takia.

Kristallit ja kristallisäteet tuovat hoitoon oman erityisen voimansa.

Kristallisessa energiahoidossa välitän korkeimpia ja puhtaimpia energioita sinulle, kuten erilaisten kristallisäteiden energioita. Lisäksi hoidossa voidaan käyttää kristallien hoitavia energioita eri tavoin. Hoidossa on aina mukana myös ihania valon auttajia. Hoidot auttavat sinua eteenpäin omalla matkallasi, omassa sielunsuunnitelmassasi niin kuin sinulle on juuri nyt oikein.

Lue lisää
Näissä energiahoidoissa on tarkoitus tuoda kaikkia olemuspuoliasi tasapainon ja harmonian tilaan, joka on täydellisen hyvinvoinnin tila.

Tasapainottavissa energiahoidoissa keskitytään kaiken tasapainoon kaikilla tasoilla, koska täydellinen tasapaino on yhtä kuin täydellinen hyvinvointi. Hoidossa mukana ovat erityisesti mm. parantamisen arkkienkeli Rafael ja parantavat enkelit ja tietenkin sinun oma enkelisi.

Lue lisää
Sydänvalon ja äänettömän äänen energioiden yhdistelmästä syntyy hyvin voimallinen energiahoito. Ilontaito.

Sydänvalon ja äänettömän äänen hoidossa lähetän sinulle äänen värähtelyä eli äänetöntä ääntä sekä sydämeni valoa ja rakkautta. Mukana ovat äänen enkelit sekä mestareita varmistamassa, että saat jokaiseen kohtaan täydellisen sopivat äänen ja sointujen värähtelyt. Mukana on myös muita valon auttajia auttamassa sinua eteenpäin siinä hetkessä juuri oikealla tavalla.

Lue lisää
Kristallikammiohoidossa saat nauttia erilaisten kristallien energiasta ja voimasta.

Kristallikammiohoidossa saat nauttia erilaisten kristallien energiasta ja voimasta. Jokainen kristalli tuo hoitoon omaa erityislaatuista energiaansa, tunnustele minkä kristallin energia vetää sinua eniten puoleensa.

Lue lisää

Täältä löydät meneillään olevat ryhmäkauhoidot.

Lue lisää