Kristallikammiohoidossa saat nauttia erilaisten kristallien energiasta ja voimasta.

Kristallikammiohoidot

Kultaisen Atlantiksen Parantamisen temppeli oli paikka, jossa voitiin ottaa vastaan erilaisia hyvinvointia ja elinvoimaa lisääviä hoitoja. Siellä oli myös kristallikammioita, joissa saatiin puhdistusta ja tasapainotusta sekä vahvistusta oman kehon kykyyn parantua. Kristallikammiossa kehomme uudistui ja elpyi.

Kristallikammiossa parantava energia virtasi kristallien kautta, yhdistäen puhtaan, parantavan energian ja kristallien oman voiman tehokkaaksi, korkeavärähteiseksi hoidoksi. Näissä hoidoissa saat ympärillesi hoidossa käytettävästä kristallista rakennetun eteerisen eli energiatasolla olevan kammion. Lisäksi hoidossa voidaan käyttää muuta energiaa, joka auttaa ja hoitaa sinua juuri oikealla ja parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kultaisen Atlantiksen Parantamisen temppelin papittaret, enkelit ja lohikäärmeet ovat myös mukana hoidoissa sekä arkkienkeli Rafael valvoo hoitojen kulkua yhdessä monien muiden valon olentojen kanssa. Esimerkkejä eri kristallikammioista löydät alta. Tämä hoito on Kultaisten aikojen yliopiston koulutuksesta saatu hoitomuoto.

Tämä energiahoito on kaukohoito. Hoidon kesto 30 min, jonka jälkeen soitan sinulle palautteen hoidosta.
Hoidon hinta palautteineen 33e.

Hoidon voit varata [email protected] tai p.040-8408410 

Ruusukvartsikristallikammiohoito

Tässä kristallikammiohoidossa saat nauttia ruusukvartsin energiasta. Ruusukvartsin energia on hyvin lempeää ja rakkaudellista. Se avaa sydäntä ja tuo rajatonta rakkautta sekä armollisuutta, niin itseämme kuin muitakin kohtaan. Ruusukvartsi parantaakin niin sydämen kuin tunnepuolen haavoja. Rakkaus energiana sulattaa pois vanhaa tuoden tilalle lempeyden mukana ymmärrystä. Sydän avoimena katsot asioita rakkauden näkökulmasta. Tässä hetkessä hoidon tarkoitus voi olla sydämen avaaminen uudella tasolla uuteen aikaan.

Ametististikristallikammiohoito

Tämä kristallikammiohoito on ametistin muuntavassa energiassa. Ametisti kohottaa energiavärähtelyä alemmista värähtelyistä korkeammiksi. Näitä voivat olla huolet, murheet, pelot ja surut tai muut matalemmat värähtelyt. Tämä matalampien energioiden muuntaminen korkeammiksi vaikuttaa vahvasti myös fyysiseen kehoon ja terveyteen. Tässä hetkessä tämä muuntaminen voi olla sen vanhan muuntamista uudeksi, joka estää meitä kukoistamasta ja siirtymästä uuteen aikaan. Kaikki tapahtuu kuitenkin lempeästi, jokaiselle sopivalla tavalla. Sanotaan myös, että ametisti auttaa avautumaan kuuntelemaan omaa sisintä.

Sitriinikristallikammiohoito 

Sitriini, joka on ilon, menestyksen ja runsauden kivi. Sitriini tuo iloisuuden ja posiitivisuuden mukana myös keveyttä ja luovuutta, kykyä ajatella asioita laajemmin. Tämä liittyy varmasti myös sitriinin intuitiota vahvistavaan puoleen. Sitriinin tuoman aurinkoisen energian myötä meidän on helpompi yhdistyä omaan sisäiseen viisauteemme ja omaan voimaamme. Sitriinin sanotaan olevan myös hyvin parantava kivi.

Smaragdikristallikammiohoito

Smaragdi on paranemisen, hyvinvoinnin ja runsauden kivi, joten tämä hoito vaikuttaa erityisesti näihin elämän osa-alueisiin. Lisäksi smaragdi vaikuttaa kolmanteen silmään ja selväaiasteihin. Kristallikammiohoidoista tämä vaikuttaa nopeimmin ja voimakkaimin fyysiseen kehoon, mutta toki elvyttävä ja parantava energiavirta vaikuttaa aina kaikilla tasoilla, niin tunne-, mentaali- , kuin henkisellä tasollakin uudistaen ja elvyttäen.