Kultaisen Atlantiksen temppelihoidot

Kultaisen Atlantiksen temppeleiden energiat hoitavat, puhdistavat, uudistavat ja tasapainottavat sinua jokainen omalla tavallaan juuri niin kuin on korkeimmaksi parhaaksesi sillä hetkellä. Koska useimmat temppelit olivat kristallia, hoitoon vaikuttaa mm. kunkin temppelin kristallienergia sekä temppelin valon auttajien sinulle välittämät energiat. Näissä hoidossa voit vierailla 12 päätemppelissä. Jokaisessa temppelissä sinua hoitavat temppelin papit tai papittaret, enkelit, lohikäärmeet ja yksisarviset tai muut temppeliin liittyvät valon auttajat, kuten mestarit. Lisäksi saat tarvitsemaasi energiaa temppelien kristallikalloilta, niitä aktivointeja ja energiahoitoja mitkä siinä hetkessä ovat oikein.

Hoidon hintaan kuuluu myös jatkohoidot kolmeksi yöksi, jolloin saat temppelin tasapainottavan ja hoitavan energian yöksi ympärillesi. Lisää tietoa tästä saat ilmoittautumisen yhteydessä (jos haluat, niin nämä voidaan tietenkin jättää myös pois).

Tässä hyvin suppea kuvaus temppeleiden energiasta, vain idea mahdollisista aiheista. Varsinainen hoito ja siinä esiin nousevat asiat ovat aivan oman juttunsa joka kerta. Kun käyt listaa läpi, voit tunnustella minkä temppelin energia vetää sinua eniten puoleensa.

Rakkauden temppeli
Kaiken pohjalla on rakkaus, puhdas, rajaton rakkaus. Tämän temppelin energia avaa sydäntäsi ja auttaa sinua katsomaan asioita ja tilanteita rakkaudesta käsin. Rakkaus, joka on voimista suurin, hälventää ja sulattaa pois kaikenlaista vanhaa, jota kannat mukanasi sekä parantaa sydämen haavoja. Rakkauden temppelin energia tuo sydämeesi rakkautta ja valoa, mutta hoitaa sinua myös kokonaisvaltaisesti kaikilla tasoilla. Rakkauden energia on lisäksi myös hyvin eheyttävää.

Parantamisen temppeli
Parantamisen temppelin hoito voi olla vahvasti fyysiseen kehoon vaikuttava ja hoitava, mutta tietenkin hoito tapahtuu myös tunne- tai mentaalitasoilla. Hoidossa voi olla monia ulottuvuuksia, esim. kristallihoitoa eri muodoissa, kasvien energiaa tai muita parantavia energioita. Hoito voi olla myös kristallikammiohoito, josta voit lukea täältä.

Äänen temppeli
Tässä temppelissä vahvistat yhteyttäsi ja ymmärrystäsi oman äänesi voimaan. Äänen energialla voidaan puhdistaa, hoitaa, muuntaa ja luoda eli manifestoida. Myös hoitosi tapahtuu äänien värähtelyissä, jotka hoitavat jokaista soluasi. Myös kurkkuchakrallesi voidaan pyytää erityistä hoitoa, puhdistusta ja vapautusta, jotta voit ilmaista omaa totuuttasi selkeästi rakkaudesta käsin.

Auringon temppeli
Auringon temppelin hoito tuo sinulle aurinkomme, keskusaurinkomme ja universumin keskusaurinkojen energiaa. Tuo energia sisältää mm. pyhää maskuliinisuutta, eteenpäin vievää voimaa, auringon voimaa. Tämän temppelin energia voi olla hyvä esim. jos on vaikeutta tarttua asioihin ja saada niitä eteenpäin tai tarvitset muuten voimaa omaan energiaan ja toimimiseen.

Kuun temppeli
Kun auringon temppelin energia sisältää pyhää maskuliinisuutta, niin kuun temppelin energia on taas pyhää feminiinisyyttä. Pyhä feminiinisyys on lempeyttä, hoivaa, herkkyyttä ja luovuutta. Kuun energia vahvistaa myös intuitiotasi. Tämän temppelin energiahoito on erityisen vahvaa täyden ja uuden kuun aikoina. Tällöin se vahvistaa uuden kuun uutta luovaa voimaa tai täyden kuun omista varjoista irtipäästämistä ja vapautumista.

Eläinten temppeli
Tässä temppelissä vahvistat yhteyttäsi eläimiin ja ”eläinten valtakuntaan” sekä tietoisuuttasi siitä miten ainutlaatuisia olentoja eläimet ovat. Kultaisella Atlantiksella oli aivan luonnollista kommunikoida eläinten kanssa ja tämän temppelin energia voi vahvistaa tätä kykyä myös sinussa. Eläimet ovat lisäksi mahtavia energiahoitajia, niinpä on mahdollista, että he osallistuvat sinun hoitoosi muiden valon auttajien lisäksi.

Luonnon temppeli
Luonnon temppelin energia vahvistaa yhteyttäsi luontoon ja koko meidän ihanaan planeettaan. Hoidossa voit saada energiaa, tietoa ja viisautta vaikka puilta tai suoraan Äiti Maalta tai luonnonhengiltä. Sinua hoitamassa ovat aina juuri oikeat energiat, jotka avaavat sisäistä tietoasi, taitojasi ja kykyjäsi.

Ainoan todellisen valon temppeli (Sisäisen auringon temppeli)
Ainoan todellisen valon temppelin nimi tulee sydämen eli sisäisen aurinkomme loisteesta, joka loisti kirkkaana temppelin papeilla ja papittarilla. Temppelin energia vahvistaa ykseyden energiaa ja tuo sinulle tähtien valoa, rakkautta, tietoa ja viisautta. Hoitoa ja tähtivaloa voi tulla eri tähdistä ja tähdistöistä. Sinua hoitamassa ja valokehoasi vahvistamassa voivat olla myös sinun omat tähtiauttajasi.

Viisauden ja tiedon temppeli
Viisaus syntyy tiedon (mielen) ja sydämen yhteydestä. Viisauden ja tiedon temppelissä avataan, vahvistetaan ja linjataan tätä sinun yhteyttäsi oman sydämesi tietoon ja viisauteen, siihen sisäiseen tietoosi, joka on sinussa ja jota olet kerännyt itsellesi monissa inkarnaatioissa.

Meren temppeli (Neptunuksen temppeli)
Meren temppeli oli yhteydessä Neptunukseen, jonka nimellä tätä temppeliä myös kutsutaan. Neptunuksen energian sanotaan sisältävän hyvin korkeaa henkistä tietoa ja teknologiaa. Tässä temppelissä hoito tapahtuukin hyvin korkeissa energioissa. Meren temppelissä sinua saattavat hoitaa myös esim. delfiinit ja valaat, joiden energia on hyvin korkeavärähteistä, sisältäen myös paljon henkistä tietoa ja viisautta.

Yön temppeli
Tämän temppelin energiassa koen vahvasti ”uudeksi syntymisen” energiaa, jossa hälvennetään vanhaa hyvin syvällä tasolla, jotta voidaan syntyä uudeksi. Tämä tapahtuu ”yön” mystisessä energiassa valon auttajien avustamana. Uudistuminen on prosessi, jossa Yön temppelin energia voi auttaa eteenpäin.

Totuuden temppeli
Totuuden temppelissä puhdistetaan pois kaikkea mikä ei palvele sinua enää, jotta voit olla aito, oma itsesi. Tämä perustuu täydelliseen totuuteen siitä kuka sinä olet. Aitona olet juuri se valo joka olet. Tämä on todennäköisesti yleensä hyvin puhdistava hoito.

Temppelihoito 33e.
Sisältää hoidon, kesto 30 min, palautteen kirjallisena tai ääniviestinä sekä jatkohoidot kolmeksi yöksi.
Hoito on kaukohoito.
Varaa hoito: [email protected]