Hei!

Olen Sari Kangas ja iloinen siitä, että olet löytänyt sivuilleni :). Tässä kerron sinulle hieman itsestäni ja siitä kuinka olen päätynyt enkeli- ja mindfulnesskouluttajaksi. Ilon ja rakkauden välittäminen ympärilleni toi jo lapsena minulle todella hyvän olon. Olen myös aina miettinyt sitä, mikä mahtaa olla minulle oikeasti se oikea ”työ”. Näiden yhdistelmästä on lopulta syntynyt IlonTaito.

Koko työurani olen työskennellyt lastentarhanopettajana. Matka tästä ihanasta ja rakkaasta ammatista kauemmas alkoi oikeastaan jo silloin, kun kävin kaksi ratkaisukeskeisyyteen pohjautuvaa koulutusta. Ratkaisukeskeisyys oli myös olennainen osa lastentarhanopettajan työtäni. Näiden koulutusten kautta kiinnostuin kuitenkin mielen luonteesta ja toiminnasta ja se vei minut mindfulness-opintojen pariin. Myös mindfulnessia käytin työvälineenä ammatissani ja sinä lyhyenä aikana, jolloin tein lastentarhanopettajan työtä ja käytin aktiivisesti lasten kanssa mindfulnessharjoituksia, huomasin miten tärkeää on opettaa jo ihan pienille lapsille läsnäoloa. Läsnäolo on asioiden havainnointia sellaisena kuin ne ovat eli tarkkaavuutta. Tämä on aika olennainen taito oppimisessa. Mindfulness yhdistettynä tunnetaitovalmennukseen toi myös hyviä tuloksia haasteellisten tunteiden käsittelyyn, kuten lasten kuolemanpelkoon. Lapset ovat minulle todella rakkaita ja aidoimmat sekä yhdet rakkaimmista hetkistä elämässäni olen viettänyt omassa työssäni lasten parissa.

Enkeliurani sai alkunsa siitä hetkestä, kun kuvittelin tekeväni mindfulness-meditaatiota youtubesta. Kyseessä oli kuitenkin visualisaatio, jossa aivan yllättäin tapasin oman suojelusenkelini. Olen kuullut sanottavan, että ihminen kokee jotain tämän kaltaista, kun hakee elämäänsä jotain tai on ns. pohjalla. Minulla ei ollut mitään erityistä ”tarvetta” elämässä, eikä tuolloin mitään erityistä henkilökohtaista kriisiäkään. Silloin, kun olen ollut siellä pohjalla, esimerkiksi kun mieheni kuoli ja jäin kahden pienen lapsen kanssa yksin, en kokenut henkistä heräämistä. Tämä tapahtuma tuli siis ns. aivan puun takaa..

Visualisaation aikana siis tapasin oman suojelusenkelini. Siinä hän istui edessäni ja säteili. Se rakkauden määrä, joka hänestä virtasi oli sanoinkuvaamaton. Rakkaus oli aivan ehdotonta ja ensimmäistä kertaa elämässäni ymmärsin mitä tuo tarkoittaa… Sille ei vain ole sanoja täällä meillä maan päällä, mutta tiedän nyt jo kokemuksesta kursseja vetäneenä, että sitä tuskin kukaan unohtaa, jos on saanut sen kokea. Kokemus oli todella ihana ja itkua riitti. Ei mistään aiheesta sinänsä, niin kuin meillä ihmisillä tuntuu olevan taipumus ajatella, vaan kyyneleet vain valuivat. Visualisaation jälkeen tulin todella tietoiseksi siitä, kuinka ehdollista minun ja meidän ihmisten rakkaus yleensä ottaen onkaan. Minä en siis ollut mitenkään erityisen kiinnostunut mistään enkeleistä ja todellakin tarvitsin ainakin tämä tason tapaamisen herätykseksi ;). Minulla ei ole myöskään erityistä uskonnollista pohjaa, joten en tulkinnut kokemustani uskonnosta käsin. Se oli oma kokemukseni, niin kuin mikä tahansa muu vaikuttava kokemus.  Asia jäi sillä hetkellä siihen. Toisaalta kuitenkin tämän jälkeen aloin tuntemaan energiavirtauksia, vaikka en niistä tuolloin mitään ymmärtänytkään, tunsin vain.

Yksi asia johti toiseen ja päädyin Salorannan Hennan koulutuksiin, joista todellinen tutustuminen näkymättömään alkoi. Ja minä kun olen aina ollut se joka pelkää kaikkea ”yliluonnollista”, enkä halua edes kuulla mistään pelottavasta :). Eli kaikille kaltaisilleni lohdutukseksi: mitään pelättävää ei oikeasti ole. Mitä enemmän tietää, sitä vähemmän pelkää. Kyseessä on vain uusia asia meille. Aivan sama, jos sademetsän asukas tiputetaan keskelle kaupunkia.. Saattaa aluksi vähän pelottaa, koska kaikki on uutta. Itse asiassa, minuakin oli pelottanut se, että en oikeasti tiennyt. Olin omaksunut minulle tarjottuja uskomuksia hyvästä ja pahasta.

Nälkä kasvoi syödessä tässäkin asiassa ja niinpä hain Diana Cooper Foundationin koulutukseen (nykyisin Diana Cooper School of White Light) . Tulin hyväksytyksi ja pääsin Niskasen Ullan oppiin ja sillä tiellä ollaan. Puolen vuoden sisällä tuli suoritettua kolme eri opettajakoulutusta ja kaiken aikaa tulee käytyä erilaisia kursseja ja koulutuksia lisää. Se lapsuuden haave tuoda iloa ja rakkautta ihmisille suuremmassa mittakaavassa toteutuu nyt! On ihanaa tuoda omalta osaltani iloa ja valoa maailmaan. Jokainen joka on saanut  kursseiltani tai muuten vain kauttani hyvää mieltä, hyvinvointia, toivoa, rakkauden kokemuksen, iloa ja valoa tai hetken helpotuksen ehkä hieman synkkäänkin hetkeen on minulle kultaakin kalliimpi. Sitä varten olen täällä :)!

Elämääni eniten vaikuttaneet koulutukset valmistumisjärjestyksessä:

Lastentarhanopettaja, 1994
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, Kirsi Consulting, 2013
Ratkaisukeskeinen työyhteisön sisäinen vertaisohjaaja, Kirsi Consulting, 2015
Mindfulness tunnetaitovalmentaja, Mindfulness Tunnetaito Akatemia, 2015
Enkelitulkitsija ja Enkelirentoutusohjaaja, Valonpolku, 2016
Enkeliopettaja, Diana Cooper School of White Light, 2017
Kultainen Atlantis opettaja, Diana Cooper School of White Light, 2017
Lemurian planetaarinen parantaminen opettaja, Diana Cooper School of White Light, 2018
Universal Reiki 1 ja 2, Tmi Riikonen Emilia, 2018
Kohti vuotta 2032 opettaja, Diana Cooper School of White Light 2018
Paluu temppeleihin koulutus – Kristallihoidot, Kultaisten aikojen yliopisto, Ulla Niskanen, 2019