Rekisteriseloste ja tietosuoja

Henkilötietolainmukainen rekisteriseloste (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin ylläpitäjä

Sari Kangas
Pätiläntie 159
16800 Hämeenkoski
p.040-8408410
sari@ilontaito.fi

y-tunnus 2685927-8
http://ilontaito.fi.

Rekisterin nimi

IlonTaidon asiakasrekisteri

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

Henkilötietoja kerätään asiakassuhteiden luomista, ylläpitämistä, kehittämistä, palveluista tiedoittamista ja markkinointia sekä asiakasmäärien analysointia varten.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä luovuttaman sähköpostiosoitteen. Lisäksi rekisteri sisältää asiakkaan erikseen luovuttamat tiedot, joita ovat nimi ja puhelinnumero. Asiakas voi poistaa tietonsa sähköpostilistalta milloin vain poistu postituslistalta-linkin kautta tai pyynnöstä.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakas luovuttaa tietonsa rekisteröityessään postituslistalle tai henkilökohtaisesti ilmoittaessaan nimensä ja puhelinnumeronsa rekisteröitäväksi.

Suojauksen periaatteet

Rekisterin tiedot säilytetään sähköisessä muodossa rekisterin ylläpitäjän tiloissa. Rekisterin tiedot on suojattu salasanoin ja palomuurein. Henkilötietojen käsittelyoikeus on rekisterin ylläpitäjällä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja käytetään ainoastaan IlonTaidon asiakassuhteiden hoitamiseen. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tarkastusoikeus

Asiakasrekisteriin merkitty henkilö voi henkilötietolain §26 mukaisesti tarkastaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyynnöt tulee lähettää rekisterinpitäjälle kirjallisena ja allekirjoitettuna osoitteeseen: Sari Kangas, Pätiläntie 159, 16800 Hämeenkoski

Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä (cookies). Evästeet ovat tiedostoja, joita voidaan käyttää antamiesi tietojen säilyttämiseksi. Osa evästeistä on välttämättömiä, jotta verkkosivut toimivat oikein, osa taas parantaa sivujen toiminnallisuutta ja käytettävyyttä. Evästeet keräävät tietoa sivuston käytöstä  (kuten Google Analytics) , jotta sivustoa voidaan kehittää entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Jos käytät sivustoa, hyväksyt samalla evästeiden käytön.