Ryhmäkaukohoidot

Ryhmäkaukohoito on energiahoito, jossa käytettävät energiat hoitavat sekä fyysistä kehoasi että aurasi eli energiakehosi eri kerroksia hälventäen tukoksia, auttaen sinua päästämään irti vanhasta ja avautumaan uudelle. Energia myös tasapainottaa ja eheyttää sinua niin fyysisellä, kuin tunne ja mentaali- eli ajattelun tasollakin.

Tämä energiahoito on kaukohoito, jolloin voit ottaa sen vastaan ilmoittamanani ajankohtana tai myöhemmin, silloin kuin sinulle sopii. Energiahoitoa vastaanottaessasi vain rentoudut ja annat hoidon tapahtua. Tarkemmat ohjeet energiahoidon vastaanottamisesta saat ilmoittautumisen jälkeen. Hoidon jälkeen saat lyhyen kuvauksen hoidon kulusta.

                          

Kultaisen Atlantiksen temppeleiden ryhmäkaukohoidot
(ajankohdat löydät alta)

Tämän hoitosarjan voit ottaa vastaan joko kokonaan tai hoidot niissä temppeleissä, jotka kutsuvat sinua eniten. Hoitojen ”teemana” tulee mieleen vahvasti eheytyminen, uudeksi tuleminen. Jokaisessa hoidossa on puhdistautumista, hoitoa ja tasapainotusta. Hoitojen ajaksi pyydän sinulle Kultaisen Atlantiksen eri temppeleiden energioita ympärillesi ja hoidot teema ja energia muotoutuu temppelin mukaan. Temppeleissä sinua hoitavat temppelin papit, papittaret, enkelit, lohikäärmeet ja yksisarviset. Lisäksi pyydän temppelin kristallikalloa välittämään sinulle energiaansa. Jokaisessa temppelissä on oma suuri kristallikallo, joka pitää sisällään se temppelin tietoa ja viisautta. Kristallikallo voi lähettää sinulle tätä tietoa, hoitoa tai vaikka tasapainotusta, mikä siinä hetkessä onkaan korkeimmaksi parhaaksesi. Hoitoa varten sinun ei tarvitse tietää mitään Kultaisesta Atlantiksesta, eikä osata mitään. Jos hoidot kutsuvat, se riittää ;).

Tässä alustavat mahdolliset kuvaukset hoidoista. Jokainen hoito tarkentuu vasta vähän ennen hoitoa ja hoidon kuluessa.

Ennen hoitoja tai vaikka hoitojen välissä voit käydä minihoidossa uudistumassa Yön temppelissä. Sen löydät täältä>>

To 8.12. klo.18  Kuun temppeli (jokaisen hoidon voit ottaa vastaan myös myöhemmin).
Tästä hoidosta tulee hyvin seremoniallinen mielikuva ja voikin olla, että hoito on seremonia. Mukana hoidossasi voi olla kuun enkeleitä, lohikäärmeitä, yksisarvisia, Kuun temppelin papittaria, jumalatar Isis ja arkkienkeli Christiel tai muita valon auttajia. Kuun valo, jossa sinua hoidossa kylvetetään on kuin hopeanvalkoista nestettä, näen sen myös nestemäisenä maljassa. Uudistumisen ja uudeksi syntymisen energia on vahvasti läsnä. Hoito on täyden kuun päivänä, joka tukee vanhasta luopumista ja uudistumista. Lisäksi saat energiaa Kuun temppelin kristallikallolta.

Ke 14.12 klo.18 Parantamisen temppeli
Parantamisen temppelissä saat hoitoa niin fyysiselle, tunne- kuin mentaalitasollekin. Tämä hoito voi olla kristallikammiohoito smaragdi- tai vuorikristallikammiossa ja voi olla, että siihen liittyy pyhää geometriaa, väri- , ääni-, tai kasvien parantavaa energiaa. Pyydän myös Parantamisen temppelin kristallikalloa lisäämään energiansa hoitoon (ehkä lopuksi). Kaikki tarkentuu lähempänä hoitoa, mikä on oikein. Mukana on Arkkienkeli Rafael sekä muita parantamisen temppelin valon auttajia.

Su 18.12. klo.18 Rakkauden temppeli
Rakkauden temppelin energia ja hoito uudistaa vahvasti sinua sydämen tasolla, niin että sinun on helpompi antaa ja vastaanottaa rakkautta. Kun rakkaus täyttää sydämemme, elämme enemmän luottamuksesta, rauhasta ja myötätunnosta käsin. Tämä vaikuttaa meidän kaikkiin kehoihin ja koko olemukseen ja elämään. Jokainen rakkauden hetki vie sinut lähemmäksi oman sydämen voimaa. Voi olla, että saat myös hoitoa sisäiselle lapsellesi ja valokoodilatauksia Venukselta, kosmiselta sydämeltä, johon Rakkauden temppeli on yhteydessä. Hoitamassa sinua on Rakkauden temppelin valon väkeä, esim. papittaria, arkkieli Samuel, Lady Venus, enkeleitä, lohikäärmeitä ja yksisarvisia ja myös Rakkauden temppelin kristallikallo.

Ke 21.12. klo.18 Ainoan todellisen valon temppeli (Sisäisen auringon temppeli)
Tänä päivänä on vahva energiamuutoksen päivä, talvipäivänseisauksen päivä. Tällä kerralla saat Ainoan todellisen valon temppelissä hoidon, joka sisältää valokoodeja ja avaimia tähdistä ja tähdistöistä. Hoidon energia on nyt enemmän uuden luomisessa, mutta varmasti vanhaakin puhdistetaan pois. Temppelin nimi Sisäisen auringon temppeli viittaa siihen, että voit muistaa oman sisäisen aurinkosi, sydämesi vahvan loisteen, joka on todellinen valosi. Mukana muiden valon hoitajien kanssa sinua hoitamassa voi olla Lordi Voosloo ja omat tähtiauttajasi sekä temppelin kristallikallo.

Voit varata hoitoon aikaa 40 min. Varsinainen hoito-osuus on 30 min,
mutta voit antaa hoidon virtauksen rauhassa loppua ja asettua.


Koko hoitosarjan (neljä hoitoa) hinta 66e.

Kolme valitsemaasi hoitoa 55e.
Yksittäiset hoidot 22e.
Ilmoittautumisen jälkeen saat lisää tietoa mm. hoidon vastaanottamisesta.
Ilmoittaudu mukaan hoitoihin laittamalla viesti: [email protected]

Tervetuloa temppeleihin!