Ryhmäkaukohoito on energiahoito, jossa saat nauttia eri energioiden vaikutuksesta. Energiat auttavat sinua kohti tasapainoa ja rauhaa sekä avaavat sinua uudelle.

Kristallinen energiahoito ryhmäkaukohoitona

Ryhmäkaukohoito on energiahoito ja toimii samoin kuin yksilöhoitokin. Tässä hoidossa ovat myös enkelit ja muut valonauttajat mukana. Välittämäni energia hoitaa sekä fyysistä kehoasi että aurasi eri kerroksia ja chakrojasi poistaen ja hälventäen tukoksia, auttaen sinua päästämään irti vanhasta ja avautumaan uusille asioille. Energia myös tasapainottaa ja näin paraneminen on mahdollista.

Tämä energiahoito on kaukohoito, jolloin voit ottaa sen vastaan ilmoittamanani ajankohtana tai myöhemmin, silloin kuin sinulle sopii. Energiahoitoa vastaanottaessasi vain rentoudut ja annat hoidon tapahtua. Tarkemmat ohjeet energiahoidon vastaanottamisesta saat ilmoittautumisen jälkeen. Hoidon jälkeen saat lyhyen kuvauksen hoidon kulusta ja mahdollista viesteistä, joita hoidossa on voinut nousta esiin. Maksuttoman energiahoidon löydät alta.

                          

RYHMÄKAUKOHOIDOT

Kristallikammiosarjahoito 8., 15. ja 21.12 klo. 18!
(voit ottaa hoidon vastaan myös myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana)

Kultaisen Atlantiksen Parantamisen temppeli oli paikka, jossa voitiin ottaa vastaan erilaisia hyvinvointia ja elinvoimaa lisääviä hoitoja. Siellä oli myös kristallikammioita, joissa saatiin puhdistusta ja tasapainotusta sekä vahvistusta oman kehon kykyyn parantua. Kristallikammiossa kehomme uudistui ja elpyi.

Kristallikammiossa parantava energia virtasi kristallien kautta, yhdistäen puhtaan, parantavan energian ja kristallien oman voiman tehokkaaksi, korkeavärähteiseksi hoidoksi. Näissä hoidoissa saat ympärillesi kristalleista rakennetun eteerisen eli energiatasolla olevan kammion. Kultaisen Atlantiksen Parantamisen temppelin papittaret, enkelit ja lohikäärmeet ovat myös mukana hoidoissa ja arkkienkeli Rafael valvoo hoitojen kulkua yhdessä monien muiden valon olentojen kanssa.

Kristallikammiohoidon kesto on yhteensä 45min, josta kristallikammiossa olet 30 min. Hoidon jälkeen on vielä hyvä hetken lepäillä ja antaa energian tasoittua ja integroitua. Tämä hoito on Kultaisten aikojen yliopiston koulutuksesta saatu hoitomuoto.

8.12. klo. 18 Ruusukvartsikristallikammiohoito

Tässä kristallikammiohoidossa saat nauttia ruusukvartsin energiasta. Ruusukvartsin energia on hyvin lempeää ja rakkaudellista. Se avaa sydäntä ja tuo rajatonta rakkautta sekä armollisuutta, niin itseämme kuin muitakin kohtaan. Ruusukvartsi parantaakin niin sydämen kuin tunnepuolen haavoja. Rakkaus energiana sulattaa pois vanhaa tuoden tilalle lempeyden mukana ymmärrystä. Sydän avoimena katsot asioita rakkauden näkökulmasta. Tässä hetkessä hoidon tarkoitus voi olla sydämen avaaminen uudella tasolla uuteen aikaan. Tässä hoidossa mukana saattavat lisäksi olla esim. yksisarviset ja Äiti Maria tuomassa hoitoon omat hoitavat ja parantavat rakkaudelliset energiansa (tämä tarkentuu vasta vähän ennen hoitoa).

 15.12. klo. 18 Ametistikristallikammiohoito

Tämä kristallikammiohoito on ametistin muuntavassa energiassa. Ametisti kohottaa energiavärähtelyä alemmista värähtelyistä korkeammiksi. Näitä voivat olla huolet, murheet, pelot ja surut tai muut matalemmat värähtelyt. Tämä matalampien energioiden muuntaminen korkeammiksi vaikuttaa vahvasti myös fyysiseen kehoon ja terveyteen. Tässä hetkessä tämä muuntaminen voi olla sen vanhan muuntamista uudeksi, joka estää meitä kukoistamasta ja siirtymästä uuteen aikaan. Kaikki tapahtuu kuitenkin lempeästi, jokaiselle sopivalla tavalla. Sanotaan myös, että ametisti auttaa avautumaan kuuntelemaan omaa sisintä. Erityisesti juuri tässä hoidossa mukana olevat enkelit ja mestarit tarkentuvat lähempänä hoitoa.

 21.12. klo. 18 Sitriinikristallikammiohoito (talvipäivänseisaus)

Tämä hoito on hyvin vahvana energiapäivänä. Kristalliksi valikoitui sitriini, joka on ilon, menestyksen ja runsauden kivi. Sitriini tuo iloisuuden ja posiitivisuuden mukana myös keveyttä ja luovuutta, kykyä ajatella asioita laajemmin. Tämä liittyy varmasti myös sitriinin intuitiota vahvistavaan puoleen. Sitriinin tuoman aurinkoisen energian myötä meidän on helpompi yhdistyä omaan sisäiseen viisauteemme ja omaan voimaamme. Sitriinin sanotaan olevan myös hyvin parantava kivi. Tässä hoidossa tunnen sitriinin energian vahvasti iloa sisältävänä ja energiaa kohottavana, tuoden esiin sinun omaa upeuttasi ja loistoasi. Ehkä myös niin, että löydät itsesi uudella tavalla. Erityisesti tämän hoidon enkelit ja mestarit tarkentuvat myöhemmin.

Kristallikammiohoito sarjahoitona 55e tai yksitellen 22e.
Lisää tietoa hoidon vastaanottamisesta saat varauksen yhteydessä.

Hoidon voit tilata:
[email protected]

RYHMÄKAUKOHOITOVIDEOT

Ihana ja mahtava yksisarvishoito tallennettu 20.9.!

Tämä ihana yksisarvishoito sijoittuu täydenkuun ja syyspäiväntasauksen ajankohtaan 21.-22. 9. Hoito on siis tallennettu hyvin vahvaan energia-aikaan. Hoito säilyttää energiansa videotallenteessa, johon saat linkin ilmoittautumisen jälkeen. Voit tilata hoidon koska vain ja ottaa sen vastaan silloin kun se tuntuu sinusta oikealta. Linkki ja hoito jäävät pysyvästi käyttöösi.

Hoidon alussa tutustut omaan yksisarviseesi tai vahvistat yhteyttä häneen, jos hän on jo sinulle tuttu. Oma yksisarvisesi (tai heitä voi olla paikalla useampikin) on vierelläsi hoidon ajan, hoitamassa, uudistamassa ja parantamassa sinua omalla upealla valollaan. Hoitoon vaikuttavat myös tietenkin nuo täydenkuun ja syyspäiväntasauksen vahvat energiat. Pyydän hoitoon myös smaragdisäteen energiaa, joka sisältää mm. runsautta ja parannusta. Lisäksi yksisarviset lisäävät tähän säteeseen oman valonsa. Tämä vahvistaa säteen energiaa ja tuo siihen myös yksisarvisten energian aspekteja.

Hoidossa yksisarviset puhdistavat valkoisella timanttivalollaan hyvin monenlaisia sidoksia, esteitä, tukoksia, uskomuksia ja kiinnikkeitä. Pyydämme myös vapautusta kaikista niistä valoista ja sitoumuksista, joita olet tietoisesti tai tiedostamattasi luonut missä tahansa elämässä, ajassa, tasolla tai ulottuvuudessa ja jotka pitävät sinua vanhassa energiassa. Tämä tapahtuu niin chakroissa kuin kaikissa kehoissakin. Voit miettiä myös ihmissuhteita, joihin voimme pyytää näistä vapautusta. Yksisarviset toteuttavat Alkulähteen tahtoa, joten kaikki tapahtuu aina kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Lisäksi yksisarviset tasapainottavat energiajärjestelmääsi sekä maskuliinista ja feminiinistä energiaa sinussa, aktivoivat Merkabaasi ja koska he työskentelevät sieluntasolla, he voivat antaa myös sieluntason parannusta, eheyttää sielunenergiaasi.

Mukana ovat myös Siriuksen enkelit ja lohikäärmeet tuomassa hoitoon Siriuksen energiaa. Myös yksisarviset ovat kotoisin Siriukselta, sen ylösnouseelta olemuspuolelta Lakumaysta. Lisäksi mukana on mestari Jeesus tuomassa sinulle anteeksiantoa ja vapautumista sekä arkkienkeli Sandalfon aktivoimassa uuden luomisen säveliä ja sointuja sinussa.

Tunnetko sydämesi (ja ehkä oman yksisarvisesi ;)) kutsun tähän hoitoon tai heräsikö mielenkiintosi? Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan! Laitan sinulle lisää tietoa hoidosta ilmoittatumisen jälkeen.

Vieköön tämä hoito sinua eteenpäin upeimmalla ja parhaimmalla
mahdollisella tavalla omassa sielunsuunnitelmassasi!
Rakkaudella, Sari

Energiahoidon kesto on noin tunnin, hinta 33e.
(33 värähtelee Kristusvalon tajuudella. Yksisarvisten energia sisältää myös paljon Kristusvaloa)
Hoidon voit tilata:
[email protected]

RYHMÄKAUKOHOIDOT

Energiahoitovideo, jossa käymme läpi myös monia fyysisen kehon osia!

Hoidossa käymme läpi chakroja, fyysistä kehoa ja auraa eli energiakenttää ympärilläsi. Fyysisestä kehosta tällä kertaa syvemmän hoidon saavat lihaksisto, jonka käymme läpi kahdessa osassa (erityisesti jalkojen lihaksistoon on taltioituneena tai ”muistissa” paljon mennyttä), nivelet, hermosto, iho, aivot, alitajunta, mieli, aistijärjestelmä ja selväaistit. Lisäksi hoidossa on muita henkilökohtaisen hoidon elementtejä, kuten kaikkien niiden energiaovien sulkemiset, jotka vievät sinulta energiaa ja niiden tukosten sekä vanhojen rakenteiden ja esteiden puhdistaminen, jotka estävät sinua elämästä rajoittamattomuuden, kukoistuksen, ”kaikki on mahdollista”-ajatuksen energiassa. Henkilökohtaisen hoidon elementteihin voit tutustua paremmin kohdasta Kristallinen energiahoito henkilökohtaisena hoitona.

Mukana on myös aina enkeleitä ja valonauttajia antamassa jokaiselle juuri sopivan omanlaisensa hoidon. 

Auttakoon tämä hoito sinua loistamaan ja kukoistamaan upeimmalla mahdollisella tavalla
sekä avautumaan sille kuka sinä todella olet, upea valo-olento!

Energiahoidon  kesto on noin tunnin, hinta 33e, ale 17e!
Tilaa hoitovideo:
[email protected]

TILAA MAKSUTON ENERGIAHOITO

Järjestin maksuttoman livetapahtuman YouTuben kautta, jossa lähetin osallistujille energiahoitoa ja tämä on hoito on edelleen tilattavissa. Tämä hoito on kuin ”maistiainen” energiahoidosta. Ottaaksesi hoidon vastaan sinulla ei tarvitse olla mitään etukäteistietoa tai kokemusta energiahoidoista, vaan nyt sinulla on mahdollisuus tutustua siihen mitä energiatyöskentely on ja siihen miten minä teen sitä. Hoidossa tapahtuu se mikä nyt on mahdollista sinun  korkeimmaksi parhaaksesi eli kaikki tapahtuu niin kuin juuri sinulle on oikein. Hoitolähetys on katsottavissa niin monta kertaa kuin haluat ja sinusta tuntuu oikealta ottaa hoitoa vastaan. Tilauksen yhteydessä saat minulta viestin, jossa on yleisiä ohjeita hoidon vastaanottamisesta. Tein aiheesta myös videon, jossa käyn vähän enemmän läpi tätä energiahoitoa ja mitä se on.
Sen voit katsoa täältä>>

Jos haluat tilata hoidon, laita viestiä
[email protected]
ja lähetän sinulle viestiä hoidosta sekä linkin, josta pääset katsomaan hoidon.
Tervetuloa energiahoitoon!