Ryhmäkaukohoito on energiahoito, jossa saat nauttia eri energioiden vaikutuksesta. Energiat auttavat sinua kohti tasapainoa ja rauhaa sekä avaavat sinua uudelle.

Kristallinen energiahoito ryhmäkaukohoitona

Ryhmäkaukohoito on energiahoito ja toimii samoin kuin yksilöhoitokin. Tässä hoidossa ovat myös enkelit ja muut valonauttajat mukana. Välittämäni energia hoitaa sekä fyysistä kehoasi että aurasi eri kerroksia ja chakrojasi poistaen ja hälventäen tukoksia, auttaen sinua päästämään irti vanhasta ja avautumaan uusille asioille. Energia myös tasapainottaa ja näin paraneminen on mahdollista.

Tämä energiahoito on kaukohoito, jolloin voit ottaa sen vastaan ilmoittamanani ajankohtana tai myöhemmin, silloin kuin sinulle sopii. Energiahoitoa vastaanottaessasi vain rentoudut ja annat hoidon tapahtua. Tarkemmat ohjeet energiahoidon vastaanottamisesta saat ilmoittautumisen jälkeen. Hoidon jälkeen saat lyhyen kuvauksen hoidon kulusta ja mahdollista viesteistä, joita hoidossa on voinut nousta esiin.

                          

RYHMÄKAUKOHOIDOT

Energiahoito kesäpäivänseisauksen upeissa energioissa!

Tervetuloa mukaan kesäpäivänseisauksen energiahoitoon. Hoitoon ja hoitovideoon on ankkuroitu tuota mahtavaa kesäpäivänseisauksen energiaa, joka antaa hoidolle oman aspektinsa. Hoito on noin tunnin kestävä videotallenne. Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet ja tietoa hoidosta sekä linkin hoitoon.

Hoidossa käytettään sitriinisäteen energiaa. Sitriini tuo mm. iloa ja keveyttä, runsautta sekä menestystä. Sanotaan myös, että sitriini sisältää auringon energiaa.

Ryhmäkaukohoidon aiheena pyöri mielessä vahvasti runsauden teema. Kuitenkin melkein jokaisessa henkilökohtaisessa hoidossa itsensä arvostaminen tulee jollain muotoa esiin. Niinpä tuo näkökulma avautui myös tähän hoitoon. Kun arvostan ja rakastan itseäni, olen myös valmis vastaanottamaan kaikkea hyvää ja runsautta sen monissa  muodoissa (toisaalta jos en tunne olevani kaiken hyvän arvoinen, se estää runsautta virtaamasta).

Niinpä vaikka hoidossa puhdistetaakin esteitä runsauden virran tieltä ja raha-ajattelusta, on tärkeää puhdistaa esteitä, uskomuksia jne. myös itsensä rakastamisen, kunnioittamisen ja arvostamisen tieltä, sekä myös sisäisen lapsen vanhoja toimintamalleja, ym. esteitä, jotka estävät sisäistä lastasi tuntemasta itsensä täysin turvalliseksi, rakastetuksi ja arvokkaaksi. Lisäksi puhdistamme esteitä selkeän ja vahvan yhteyden tieltä omaan sisäiseen tietoosi ja viisauteesi sekä yhteydestä universumiin.

Hoidossa siis käytetään rakkauden ja runsauden energioita eli arkkienkkelit Samuel ja Rafael ovat vahvasti mukana, sekä tietysti yksisarviset. Arkkienkeli Jofiel on mukana auttamassa sinua yhdistymään sisäiseen viisauteesi, Äiti Maria hoitamassa sisäistä lastasi ja jumalatar Radha auttamassa sinua tulemaan kokonaisemmaksi ja ehjemmäksi. Radha auttaa tuomaan harmoniaa ihmissuhteisiin, erityisesti parisuhteisiin, mutta myös suhteessa itseesi.

Fyysistä kehoa hoidettaessa, voit valita mahdollisia kivuliaita kohtia, joihin hoidossa asetetaan parantava symboli.

Vieköön tämä hoito sinua eteenpäin upeimmalla ja parhaimmalla
mahdollisella tavalla näissä muutoksen energioissa!

Energiahoidon kesto on noin tunnin, hinta 33e.
Hoidon voit tilata:
[email protected]

RYHMÄKAUKOHOIDOT

Energiahoitovideo, jossa käymme läpi myös monia fyysisen kehon osia!

Hoidossa käymme läpi chakroja, fyysistä kehoa ja auraa eli energiakenttää ympärilläsi. Fyysisestä kehosta tällä kertaa syvemmän hoidon saavat lihaksisto, jonka käymme läpi kahdessa osassa (erityisesti jalkojen lihaksistoon on taltioituneena tai ”muistissa” paljon mennyttä), nivelet, hermosto, iho, aivot, alitajunta, mieli, aistijärjestelmä ja selväaistit. Lisäksi hoidossa on muita henkilökohtaisen hoidon elementtejä, kuten kaikkien niiden energiaovien sulkemiset, jotka vievät sinulta energiaa ja niiden tukosten sekä vanhojen rakenteiden ja esteiden puhdistaminen, jotka estävät sinua elämästä rajoittamattomuuden, kukoistuksen, ”kaikki on mahdollista”-ajatuksen energiassa. Henkilökohtaisen hoidon elementteihin voit tutustua paremmin kohdasta Kristallinen energiahoito henkilökohtaisena hoitona.

Mukana on myös aina enkeleitä ja valonauttajia antamassa jokaiselle juuri sopivan omanlaisensa hoidon. 

Auttakoon tämä hoito sinua loistamaan ja kukoistamaan upeimmalla mahdollisella tavalla
sekä avautumaan sille kuka sinä todella olet, upea valo-olento!

Energiahoidon  kesto on noin tunnin, hinta 33e.
Tilaa hoitovideo:
[email protected]

TILAA MAKSUTON ENERGIAHOITO

Järjestin maksuttoman livetapahtuman YouTuben kautta, jossa lähetin osallistujille energiahoitoa ja tämä on hoito on edelleen tilattavissa. Tämä hoito on kuin ”maistiainen” energiahoidosta. Ottaaksesi hoidon vastaan sinulla ei tarvitse olla mitään etukäteistietoa tai kokemusta energiahoidoista, vaan nyt sinulla on mahdollisuus tutustua siihen mitä energiatyöskentely on ja siihen miten minä teen sitä. Hoidossa tapahtuu se mikä nyt on mahdollista sinun  korkeimmaksi parhaaksesi eli kaikki tapahtuu niin kuin juuri sinulle on oikein. Hoitolähetys on katsottavissa niin monta kertaa kuin haluat ja sinusta tuntuu oikealta ottaa hoitoa vastaan. Tilauksen yhteydessä saat minulta viestin, jossa on yleisiä ohjeita hoidon vastaanottamisesta. Tein aiheesta myös videon, jossa käyn vähän enemmän läpi tätä energiahoitoa ja mitä se on.
Sen voit katsoa täältä>>

Jos haluat tilata hoidon, laita viestiä
[email protected]
ja lähetän sinulle viestiä hoidosta sekä linkin, josta pääset katsomaan hoidon.
Tervetuloa energiahoitoon!