Kristallinen energiahoito ryhmäkaukohoitona

Ryhmäkaukohoito on energiahoito ja toimii samoin kuin yksilöhoitokin. Tässä hoidossa ovat myös enkelit ja muut valonauttajat mukana. Välittämäni energia hoitaa sekä fyysistä kehoasi että aurasi eri kerroksia ja chakrojasi poistaen ja hälventäen tukoksia, auttaen sinua päästämään irti vanhasta ja avautumaan uusille asioille. Energia myös tasapainottaa ja näin paraneminen on mahdollista.

Tämä energiahoito on kaukohoito, jolloin voit ottaa sen vastaan ilmoittamanani ajankohtana tai myöhemmin, silloin kuin sinulle sopii. Energiahoitoa vastaanottaessasi vain rentoudut ja annat hoidon tapahtua. Tarkemmat ohjeet energiahoidon vastaanottamisesta saat ilmoittautumisen jälkeen. Hoidon jälkeen saat lyhyen kuvauksen hoidon kulusta ja mahdollista viesteistä, joita hoidossa on voinut nousta esiin.

                          

Ruusukvartsisäteen ryhmäkaukohoito 20.3. klo.13

Tämä ihana ryhmäkaukohoito on kevätpäiväntasauksen päivänä, upeana ja vahvana energiapäivänä. Hoitoaiheen tullessa minulle vahva viesti oli, että maailma tarvitsee nyt rakkautta. Tämän hoidon korkein ja puhtain parantava rakkaus välittyy kauttasi myös maailmalle. Tämä hoito on varmasti myös siksi, että muistaisit kuka sinä todella olet. Sinä olet rakkaus, se sinä olet!

Tämä energiahoito täyttää sinut rajattoman rakkauden energialla, ruusukvartsisäteen energialla. Mukana ovat myös arkkienkeli Samuel, rakkauden enkelit ja lohikäärmeet, yksisarviset ja Äiti Maria sekä ruusukvartsikristallin deeva (enkeliolento). Jokainen heistä tuo sinulle omalla tavallaan parantavaa rakkauden energiaansa. Hoitoon kuuluu myös kotisi energisointi ruusukvartsisäteen energialla. Pyydän siihen avuksi enkeleitä ja lohikäärmeitä. He tuovat tuota energiaa kotiisi kaikille sopivalla tavalla.

Aloitan hoidon lähettämisen tuolloin klo.13. Voit ottaa hoidon vastaan silloin tai myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana. Lisää tietoa hoidonvastaanottamista saat ostoksen jälkeen kuitin mukana.

Energiahoidon kesto 0n 45min, josta 40min hoitoa ja 5-10min energian integroitumista.
Hoidon hinta 22e.
Hoidon löydät kaupastani

Kauppa