Ryhmäkaukohoito on energiahoito, jossa saat nauttia eri energioiden vaikutuksesta. Energiat auttavat sinua kohti tasapainoa ja rauhaa sekä avaavat sinua uudelle.

Kristallinen energiahoito ryhmäkaukohoitona

Ryhmäkaukohoito on energiahoito ja toimii samoin kuin yksilöhoitokin. Tässä hoidossa ovat myös enkelit ja muut valonauttajat mukana. Välittämäni energia hoitaa sekä fyysistä kehoasi että aurasi eri kerroksia ja chakrojasi poistaen ja hälventäen tukoksia, auttaen sinua päästämään irti vanhasta ja avautumaan uusille asioille. Energia myös tasapainottaa ja näin paraneminen on mahdollista.

Tämä energiahoito on kaukohoito, jolloin voit ottaa sen vastaan ilmoittamanani ajankohtana tai myöhemmin, silloin kuin sinulle sopii. Energiahoitoa vastaanottaessasi vain rentoudut ja annat hoidon tapahtua. Tarkemmat ohjeet energiahoidon vastaanottamisesta saat ilmoittautumisen jälkeen. Hoidon jälkeen saat lyhyen kuvauksen hoidon kulusta ja mahdollista viesteistä, joita hoidossa on voinut nousta esiin.

                          

RYHMÄKAUKOHOIDOT

Toukokuun ryhmäkaukohoito tilattavissa videona!

Tervetuloa saamaan energialataus toukokuulle!

Hoidossa käymme läpi chakroja, fyysistä kehoa ja auraa eli energiakenttää ympärilläsi. Fyysisestä kehosta tällä kertaa syvemmän hoidon saivat lihaksisto, jonka kävimme läpi kahdessa osassa (erityisesti jalkojen lihaksistoon on taltioituneena tai ”muistissa” paljon mennyttä), nivelet, hermosto, iho, aivot, alitajunta, mieli, aistijärjestelmä ja selväaistit. Lisäksi hoidossa on muita henkilökohtaisen hoidon elementtejä, kuten kaikkien niiden energiaovien sulkemiset, jotka vievät sinulta energiaa ja niiden tukosten sekä vanhojen rakenteiden ja esteiden puhdistaminen, jotka estävät sinua elämästä rajoittamattomuuden, kukoistuksen, ”kaikki on mahdollista”-ajatuksen energiassa. Henkilökohtaisen hoidon elementteihin voit tutustua paremmin kohdasta Kristallinen energiahoito henkilökohtaisena hoitona.

Mukana on myös aina enkeleitä ja valonauttajia antamassa jokaiselle juuri sopivan omanlaisensa hoidon. 

Auttakoon tämä hoito sinua loistamaan ja kukoistamaan upeimmalla mahdollisella tavalla
sekä avautumaan sille kuka sinä todella olet, upea valo-olento!

Livelähetyksen kesto on noin tunnin, hinta 33e.
Tilaa hoitovideo:
[email protected]

TILAA MAKSUTON ENERGIAHOITO

Järjestin maksuttoman livetapahtuman YouTuben kautta, jossa lähetin osallistujille energiahoitoa ja tämä on hoito on edelleen tilattavissa. Tämä hoito on kuin ”maistiainen” energiahoidosta. Ottaaksesi hoidon vastaan sinulla ei tarvitse olla mitään etukäteistietoa tai kokemusta energiahoidoista, vaan nyt sinulla on mahdollisuus tutustua siihen mitä energiatyöskentely on ja siihen miten minä teen sitä. Hoidossa tapahtuu se mikä nyt on mahdollista sinun  korkeimmaksi parhaaksesi eli kaikki tapahtuu niin kuin juuri sinulle on oikein. Hoitolähetys on katsottavissa niin monta kertaa kuin haluat ja sinusta tuntuu oikealta ottaa hoitoa vastaan. Tilauksen yhteydessä saat minulta viestin, jossa on yleisiä ohjeita hoidon vastaanottamisesta. Tein aiheesta myös videon, jossa käyn vähän enemmän läpi tätä energiahoitoa ja mitä se on.
Sen voit katsoa täältä>>

Jos haluat tilata hoidon, laita viestiä
[email protected]
ja lähetän sinulle viestiä hoidosta sekä linkin, josta pääset katsomaan hoidon.
Tervetuloa energiahoitoon!