Äänimaljojen ääni hoitaa ja rentouttaa syvällä solutasolla saakka.

Äänimaljahoidot

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin hyvin monella tavalla. Se rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin. Ääni on värähtelyä ja ääniaallot kulkevat paljon nopeammin vedessä kuin ilmassa. Fyysinen kehomme taas on suurimmaksi osaksi vettä. Ääniaallot saavatkin soluissamme olevan veden värähtelemään ja siksi äänimaljahoito onkin hyvin tehokasta. Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat mm. rentouden tunne, erilaisten jännitystilojen laukeaminen, hengityksen syveneminen ja verenpaineen laskeminnen. Äänimaljojen äänen värähtelytaajuudet hoitavat lempeästi niin kehoasi kuin mieltäsikin. Rentoutuminen ja rauhoittuminen auttavat meitä voimaan hyvin.

Tämä koskee kaikkia äänihoitoja. Erkki Lehtiranta sanoo näin kirjassaan Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi. Kuinka musiikki voi muuttaa elämääsi: ”On hyvin tärkeä ymmärtää, että ihminen tai eläin ei ota vastaan ääniä pelkästään korvillaan, vaan koko kehollaan. Äänet kulkevat ihmisen kehon lävitse vaikuttaen kehon nesteisiin, soluihin ja aivoaaltoihin sekä värähdyttäen luustoa, kudoksia ja sisäelimiä. Äänet ”soittavat” ihmistä”.

Äänikylvyt ryhmille löydät täältä>>

Äänimaljahoito lähihoitona

Perinteisesti äänimaljahoito tehdään lähihoitona, niin että olet makuulla ja kehollesi tai ympärillesi asetetaan äänimaljoja. Soitan näitä äänimaljoja erilaisilla malleteilla, kumistimilla ja nämä saavat maljat soimaan jokainen omalla tavallaan. Hoidon aikana voit tuntea äänen värähtelyn ja ääniaaltojen kulkemisen kehossasi. Tämä auttaa kehoa ja mieltä rauhoittumaan, päästämään irti ja rentoutumaan. Äänimaljoja voidaan liittää myös Kristalliseen energiahoitoon.

Hoidon kesto 1h. Tulen mielelläni kotiisi tekemään sinulle ihanan äänimaljahoidon 30km säteellä Hämeenkosken ympäristössä tai voit tulla hoidettavaksi kotiini. Lähihoito 55e.

Varaa aika; [email protected] tai soittamalla Sari 040-8408410

Äänimaljahoito kaukohoitona

Äänimaljahoidon voi tehdä myös kaukohoitona. Tällöin hoito tehdään joko puhelimen välityksellä tai teen sinulle hoidosta äänitteen. Äänen värähtely ja vaikutus kulkee sinulle silloin tätä kautta. Äänite jää käyttöösi, joten voit kuunnella sitä useamman kerran, milloin se tuntuu oikealta.

Äänimaljahoito puhelimitse, kesto 1h. Hinta 44e.
Palaute hoidosta:
” Hoidon jälkeen oli tosi rentoutunut olo. Kipeinä olleet sääret, polvet ja lonkat olivat hoidon jälkeen todella hyvässä kunnossa ja ovat olleet sen jälkeen koko ajan (hoidosta aikaa kuukausi, lonkissa paha nivelrikko, joka säteilee sääriin ja polviin). Olin vielä seuraavana päivänäkin tosi rentoutunut. ”

Äänimaljahoitoäänite, kesto n.45 min. Hinta 55e.
Palaute hoitoäänitteestä:
”Kiitos sinulle hoidosta. Hoito oli kovasti värähtelevä koko kehossa. Tunsin, kun joku silitti hiuksia. Sitten tuntui mahassa ja suolistossa voimakkaasti, siihen halusinkin apua. Maha on ollut nyt paljon paremmassa kunnossa. Myös nilkassa tuntui voimakasta pistelyä, siinä on ollut murtuma. Jossain kohtaa kuului niin hieno sointu, että sielu hymyili. Muuten on niin avaruudellinen olo. Tosi hieno kokonaisuus.”

Varaa kaukohoito; [email protected] tai soittamalla Sari 040-8408410