Tutustu enkeleihin ja ihanaan valommailmaan sekä energiatyöhön.

Enkelikurssit

Haluatko tutustua enkeleihin, enkelienergiaan ja muihin valonauttajiin? Kiinnostaako sinua henkilökohtaisen hyvinvoinnin kehittäminen energioihin tutustumalla? Enkelikursseilla ja henkilökohtaisella energiavalmennuksella pääset tutustumaan energiamaailmaan ja syventämään yhteyttäsi enkeleihin. Enkeleiden kanssa työskentely on aina rakkaudellista ja kunnioittavaa. Enkelit ovat aina läsnä, auttamassa ja opastamassa meitä olet siitä tietoinen tai et. Enkelit tuovat elämään paljon rakkautta ja valoa, myötätuntoa sekä iloa ja voimaa päästä haasteiden yli.
*Hetki oman enkelin seurassa- videon voit katsoa tästä.

Enkelikurssit

Tältä sivuilta löydät tulevat enkelikurssipäivät ja tilattavien enkelikurssipäivien aiheita. Enkelikurssit: Lahti, Hämeenlinna sekä ympäristökuntien lisäksi n. 200km Hämeenkoskelta. Voit tilata kurssipäivän kotiisi, järjestäjänä saat kurssin tietenkin ilmaiseksi.
Voit myös toivoa kursseja järjestettäväksi. Kaikki kurssit sopivat myös vasta-alkajille!

Henkilökohtainen enkelivalmennus

Henkilökohtainen enkelivalmennus sisältää valitsemastasi aiheesta tunnin tai kahden tunnin mittaisen ohjaushetken. Siinä voit tutustua lähemmin ihaniin ja rakastaviin valo-olentoihin sinulle sopivalla tavalla. Henkilökohtaisesta ohjauksesta löydät lisää täältä.

IHANAT ENKELI-ILLAT LAHTI, HOLLOLA (Hämeenkoski)

 

23.1. klo. 12.30-15 Arkkienkeli Samuel ja rakkaus, Lahti

Arkkienkeli Samuel ja hänen rakkauden enkeleidensä energia on korkeinta ja puhtainta, rajattoman rakkauden energiaa. Rakkaus on hyvin vahva voima ja sen koskettaessa se muuttaa niin sinua, kuin asioita ympärilläsikin. Samuel auttaa sinua avaamaan sydäntäsi yhä avoimemmaksi hälventäen esteitä, jotta rakkaus voi virrata helpommin elämääsi. Rakkautta on ympärillämme kaikkialla, kyse on usein siitä, miten sallimme sen tulla elämäämme tai pystymme sitä ottamaan vastaan. Kurssilla saat nauttia rakkauden energioista erilaisten harjoitusten ja visualisaatioiden avulla.

Tähän ryhmään on yksi paikka jäljellä!
Kurssin hinta on 33e, sisältäen iltapäiväkahvin/teen
Ilmoittautua voit Sari: [email protected], p. 040-8408410
Ilmoittautumisen yhteydessä saat kurssipaikan osoitteen ja muut tarkemmat tiedot

Helmikuu 2021, Mahtavat lohikäärmeet

Tämän kurssin tarkempi paikka ja päivämäärä ovat vielä auki (voitkin tilata sen vaikka kotiisi).
Kurssilla tutustut lohikäärmeiden ihmeelliseen maailmaan. Lohikäärmeet ovat monelle vielä vähän tuntemattomampia ja enemminkin satua (niin kuin olivat myös minulle aikanaan). Ne ovat kuitenkin todella vahvoja ja mahtavia energiaolentoja, joiden kanssa työskentely auttaa sinua eteenpäin elämässäsi monin tavoin. Ei oikeastaan ole asiaa, johon heiltä ei saisi apua, he kun pääsevät ”käsiksi” myös hyvin matalaan energiaan, joissa enkelit eivät pysty toimimaan. Kurssin aikana tutustut omaan lohikäärmeeseesi sekä myös joihinkin hyvin korkeavärähteisiin erilaisiin lohikäärmeisiin!

Jos kiinnostuit, kysy lisää
Sari: [email protected] tai p. 040-8408410

IHANAT ENKELI-ILLAT HÄMEENLINNASSA

 

Kurssit ovat myös tilattavissa kotiisi!

Ilmoittautuminen iltoihin Hämeenlinnan henkisen kehityksen tapahtuma-sivuilta. Sinne pääset tästä>>
Jos kurssi on täynnä, voit toivoa toista iltaa järjestettäväksi. Ota yhteyttä Satu Avelin, [email protected], p.041-546 2641

14.1. klo. 18-20 Arkkienkeli Samuel ja rakkaus

Arkkienkeli Samuel ja hänen rakkauden enkeleidensä energia on korkeinta ja puhtainta, rajattoman rakkauden energiaa. Rakkaus on hyvin vahva voima ja sen koskettaessa se muuttaa niin sinua, kuin asioita ympärilläsikin. Samuel auttaa sinua avaamaan sydäntäsi yhä avoimemmaksi hälventäen esteitä, jotta rakkaus voi virrata helpommin elämääsi. Rakkautta on ympärillämme kaikkialla, kyse on usein siitä, miten sallimme sen tulla elämäämme tai pystymme sitä ottamaan vastaan. Kurssilla saat nauttia rakkauden energioista erilaisten harjoitusten ja visualisaatioiden avulla,

4.2. klo. 18-20 Suojelusenkeli vierelläsi

Meillä jokaisella on oma enkeli, oma suojelusenkeli, joka on aina vierelläsi, oletpa tietoinen siitä tai et. Hän on aina vain ajatuksenmitan päässä auttamassa ja opastamassa sinua. Tänä iltana syvennät yhteyttäsi omaan enkeliisi ja tutustut paremmin häneen. Illan aikana käymme läpi myös energiatyön perusteita, kuten maadoitusta, puhdistamista ja suojauksia (sekä itsellesi että kotiisi). Nämä vaikuttavat hyvinvointiisi monin tavoin, kuten auttamalla sinua pysymään tasapainossa ja korkeassa energiassa.

8.4. klo. 18-20 Kultainen Atlantis

Mitä tarkoittaa Kultainen Atlantis? Tällä kurssilla pääset tutustumaan tähän ihanaan harmonian aikakauteen. Olet voinut törmätä Kultaisen Atlantiksen käsitteeseen monissa eri yhteyksissä. Voimme yhdistyä tuon ajan energia, niin kuin myös sen sisältämään tietoon ja viisauteen. Tämä aihe sinällään on valtavan laaja, pitäen sisällään monia aiheita, esim. yksi näistä aiheista on temppelit. Kultaisella Atlantiksella oli monia aivan huikeaa energiaa sisältäviä temppeleitä, joista jossain vierailemme visualisaatiossa illan aikana. Lisäksi meillä on käytössä jo nyt uuden Kultaisen ajan energia, jota käytämme myös illan aikana.

ENKELIKURSSIPÄIVÄ AIHEITA

 

Tilattavia enkelikurssien aiheita:

Tästä löydät aiheita kurssipäiville. Voit tilata kurssipäivän tai -illan, johon yhdessä voimme miettiä kiinnostavia aiheita. Näistä aiheista voidaan tehdä myös yksilöllistä ohjausta, josta löydät lisää tietoa täältä.

Ihana suojelusenkeli

Parantavan energian päivä

Rakkauden Voima ja arkkienkeli Samuel

Luo elämääsi runsautta ja arkkienkeli Rafael

Taianomainen yksisarviskurssi

Tutustu mahtaviin lohikäärmeisiin

Kristallipäivä

Kultainen Atlantis

Lemurialainen planeetan parantaminen

Kysy lisää kursseista ja niiden järjestämisestä:
Sari p.040-8408410 tai [email protected]