Tutustu enkeleihin ja ihanaan valommailmaan sekä energiatyöhön.

Enkelikurssit

Haluatko tutustua enkeleihin, enkelienergiaan ja muihin valonauttajiin? Kiinnostaako sinua henkilökohtaisen hyvinvoinnin kehittäminen energioihin tutustumalla? Enkelikursseilla ja henkilökohtaisella energiavalmennuksella pääset tutustumaan energiamaailmaan ja syventämään yhteyttäsi enkeleihin. Enkeleiden kanssa työskentely on aina rakkaudellista ja kunnioittavaa. Enkelit ovat aina läsnä, auttamassa ja opastamassa meitä olet siitä tietoinen tai et. Enkelit tuovat elämään paljon rakkautta ja valoa, myötätuntoa sekä iloa ja voimaa päästä haasteiden yli.
*Hetki oman enkelin seurassa- videon voit katsoa tästä.

Enkelikurssit

Tältä sivuilta löydät tulevat enkelikurssipäivät ja tilattavien enkelikurssipäivien aiheita. Enkelikurssit: Lahti, Hämeenlinna sekä ympäristökuntien lisäksi n. 200km Hämeenkoskelta. Voit tilata kurssipäivän kotiisi, järjestäjänä saat kurssin tietenkin ilmaiseksi.
Voit myös toivoa kursseja järjestettäväksi. Kaikki kurssit sopivat myös vasta-alkajille!

Henkilökohtainen enkelivalmennus

Henkilökohtainen enkelivalmennus sisältää valitsemastasi aiheesta tunnin tai kahden tunnin mittaisen ohjaushetken. Siinä voit tutustua lähemmin ihaniin ja rakastaviin valo-olentoihin sinulle sopivalla tavalla. Henkilökohtaisesta ohjauksesta löydät lisää täältä.

ENKELIKURSSIPÄIVÄ AIHEITA

 

Tilattavia enkelikurssien aiheita:

Tästä löydät aiheita kurssipäiville. Voit tilata kurssipäivän tai -illan, johon yhdessä voimme miettiä kiinnostavia aiheita. Näistä aiheista voidaan tehdä myös yksilöllistä ohjausta, josta löydät lisää tietoa täältä.

Ihana suojelusenkeli

Parantavan energian päivä

Rakkauden Voima ja arkkienkeli Samuel

Luo elämääsi runsautta ja arkkienkeli Rafael

Taianomainen yksisarviskurssi

Tutustu mahtaviin lohikäärmeisiin

Kristallipäivä

Kultainen Atlantis

Lemurialainen planeetan parantaminen

Kysy lisää kursseista ja niiden järjestämisestä:
Sari p.040-8408410 tai [email protected]