Tutustu enkeleihin ja ihanaan valomaailmaan henkilökohtaisessa ohjauksessa.

Henkilökohtainen enkelivalmennus

Henkilökohtainen energia- tai enkelivalmennus sisältää valitsemastasi aiheesta tunnin tai kahden tunnin mittaisen ohjaushetken, joka tapahtuu puhelimitse tai muuta online-tekniikkaa käyttämällä. Lämminhenkisen yhteisen hetken aikana teemme harjoituksia ja käymme aihetta läpi eri aiheita sinun mielenkiinnonkohteittesi mukaan. Tässä hetkessä on mahdollista joustavasti toimia hyvin monimuotoisin tavoin. Tällä tavoin tutustut helposti energiatyöhön ja valonauttajiin rakkaudellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä.

Henkilökohtaisen valmennuksen aiheita:

Enkelit

Enkeleitä on hyvin monenlaisia ja he ovat vastuussa vähän eri asioista. Enkelivalmennuksessa tutustut omaan enkeliisi ja tutuimpiin arkkienkeleihin sekä koko joukkoon muita enkeleitä. Miten saat heiltä apua ja mihin eri elämän osa-alueisiin ja energioihin eri enkelit liittyvät, esim. arkkienkelit Rafael: parannus ja runsaus, Mikael: suoja ja turva, rohkeus, Samuel: rakkaus, Gabriel: selkeys, puhdistus, ilo jne. Lisäksi on olemassa heidän alaisuudessaan joukottain enkeleitä, kuten ilon, rakkauden, tai parantamisen enkelit. Opit miten näillä enkelienergioilla pystyt kehittämään ja auttamaan itseäsi ja eri elämäsi osa-alueita, kuten työtä, ihmissuhteita, vaurautta tai terveyttä. Voin myös valita sinulle intuitiivisesti enkelit, joihin tutustumme ja jotka vievät sinua tällä hetkellä parhaiten eteenpäin omalla matkallasi.

Yksisarviset

Tutustu taianomaisiin ja todella korkeavärähteisiin yksisarvisiin sekä omaan yksisarviseesi. Opit hoitamaan myös itseäsi yksisarvisenergialla, ja huomaat missä kaikissa asioissa yksisarviset voivatkaan auttaa sinua. Yksisarviset ovat todella upeita, parannusta, valoa, iloa ja monia muita asioita sinulle ja elämääsi tuovia valo-olentoja. Saat nauttia myös heidän antamastaan energiakylvystä.

Lohikäärmeet

Saattavat olla vähän vieraita, mutta he ovat hyvin mahtavia energiaolentoja ja kuuluvat enkelimaailmaan samoin kuin yksisarvisetkin eli he ovat täynnä rakkautta. Niitä on myös aivan yhtä monenlaisia kuin enkeleitä ja voit pyytää heiltä apua hyvin monenlaisiin asioihin. Sinulla on myös oma lohikäärme, johon pääset tutustumaan. Lohikäärmeet pääsevät esimerkiksi käsiksi matalampiin energioihin kuin enkelit ja yksisarviset. Eli silloin kun olet matalassa energiassa, esim. vihainen, enkelien on vaikea päästä luoksesi. Tuolloin voit pyytää lohikäärmeitä puhdistamaan energiakehoasi ja kohottamaan energiatasoasi, jotta pääset helpommin tasapainoon. Voin myös valita sinulle intuitiivisesti lohikäärmeet, joihin tutustumme ja jotka vievät sinua tällä hetkellä parhaiten eteenpäin omalla matkallasi.

Lisää henkilökohtaisen ohjauksen aiheita löydät enkelikurssit-sivulta.

Henkilökohtainen valmennus 44e/1h
Varaa aika tai kysy lisää, Sari 040-8408410, [email protected]