Enkelikristallihoito on energiahoito, jossa välitän korkeita energioita sinulle. Ne puhdistavat, parantavat ja hoitavat kehoasi ja auraasi. Aurassasi ja chakroissasi olevat vanhat energiat ja tukokset näkyvät meillä fyysisen kehon sairauksina. Niinpä aurasi hoitaminen vaikuttaa myös fyysiseen kehoosi, tosin energialla voidaan hoitaa myös suoraan fyysistä kehoa. Hoidossa käytän apuna kristalleja, jotka vahvistavat käytettyä energiaa. Kaikki korkeat energiat tasapainottavat ja parantavat jollain tasolla. Esim. arkkienkeli Samuelin ja rakkauden enkeleiden energia parantaa rakkaudella ja taas arkkienkeli Zadgielin energia muuntamalla vanhoja matalampia energioita (kuten matalampia tunnejäämiä) korkeammiksi. Korkeat energiat sulattavat pois vanhaa, joka ei palvele sinua enää, jolloin uuden on mahdollista tulla luoksesi. Ne aina jollain muotoa vievät sinua eteenpäin omalla sielunpolullasi, juuri niin kuin sinulle on oikein.

Teen hoitoja myös kaukohoitoina. Silloin vain rentoudut kotonasi tai missä haluatkaan hoidon ottaa vastaan ja sanot: Otan nyt vastaan Sarin minulle tekemän hoidon.  Sitten vain kuulostelet mitä tapahtuu. Hoito voi tuntua rentouttavana tai keventävänä tunteena. Se voi myös tuntua fyysisesti kihelmöintinä tai esim. chakroja hoidettaessa erilaisina kehontuntemuksina (joskus hyvin vahvoinakin). Joillekin energia saattaa näyttäytyä valona tai väreinä. Kokemukset ovat hyvin erilaisia ja yksilöllisiä. Luota kaikkiin mielikuviin, ajatuksiin ja tunteisiin, joita saat. Voi myös olla, että et aisti mitään erityistä hoidon aikana. Voit kuitenkin havainnoida ajatuksiasi, tunteitasi ja fyysistä kehoasi seuraavina päivinä vähän tarkemmin. Hoito jatkuu vielä jonkin aikaa tekemäni varsinaisen hoidon jälkeenkin. Hoidon jälkeen lähetän palautteen joko viestinä tai voimme keskustella hoidosta puhelimitse.

Näissä yksilöhoidoissa voit kertoa jos on joku tietty asia, johon haluat apua ja voimme yhdessä miettiä mitkä energiat olisivat sopivimmat. Voit kertoa kipeistä kohdista kehossasi, johon haluaisit hoitoa tai sitten apua aivan muunlaisiin asioihin, kuten rakkauden, runsauden tai vaikka rohkeuden lisäämiseen elämässäsi:). Lisäksi teen ryhmäkaukohoitoja. Palaute hoidoista on ollut tosi mahtavaa ja olen todella kiitollinen kaikesta palautteesta!