Iloa, keveyttä ja inspiraatiota luonnon energiahoidosta.

Istuin mökillämme tekemässä uutta aluevaltausta eli ensimmäistä blogia. Ennen kun pääsee tekstin tuottamiseen asti saa harjoitella monta muuta asiaa. Kaikki jotka minua tuntevat tietävät sen, että nämä tietotekniikkaan liittyvät asiat eivät ole suorastaan suurin intohimoni. Oikeasti olen siis ennen yrittänyt parhaani mukaan välttää joutumasta kosketuksiin näiden laitteiden kanssa. No, niin vain on sitten käynyt, että paljon on jo opeteltu ja koko ajan universumi haastaa oppimaan lisää myös tästä aiheesta.

Mökin rauhassa tutkin blogin tekoa sillä alustalla tai teemalla joka minulla on. Ja se on hieno alusta. Siinä on hirrrvittävästi upeita mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja, joilla muokata kaikkea mahdollista kaikin mahdollisin tavoin. Seuraava askel on vimmattu videoiden katselu, joissa asiaa selitetään sujuvalla englannilla ja välillä myös vähän murtaen hyvin mielenkiintoisin teknisin sanakääntein. Jos nyt saisi niistä jonkun ydinasian selville, jolla tekisi jonkun ihan yksinkertaisen, kuitenkin jotenkin toimivan blogikirjoituksen. Ja saahan niistä, kun muistaa välillä huilata ja tuulettaa aivoista pahinta surinaa pois.

Lahja universumilta, luonnon oma energiahoito

Mökkimme on rinteessä, järven rannalla keskellä upeaa mäntymetsää. Istuin tietokoneeni kanssa pöydän ääressä, vieressäni avautuu suuren ikkunan kautta aivan upea maisema. Männyt ja seassa oleva jokunen koivu ovat aivan lähellä, lähimmät hyvin lähellä ikkunaa. Ja koska mökki on rinteessä, ikkuna on aika korkealla puiden vieressä.

Kun siitä sitten nostin katsettani ja vilkasin ulos sain ilon, valon ja keveyden lahjan universumilta ja oli seassa myös huikea annos inspiraatiota. Talitiasparvi oli tullut ilahduttamaan minua. Parvessa oli ehkä 10-15 lintua. Ne lentelivät, katselivat minua parin metrin päästä lähimmän puun rungolta tai kurkkivat rungon takaa. Uskaltautuipa joku ihan liki, ottaen kiinni ikkunan karmista ja heittäen siitä terveiset. Siirryin ihan ikkunan viereen ja nautiskelin upeasta lentonäytöksestä hyvän tovin. Miten ilahduttavia nuo pienet ihanuudet olivatkaan. Siitä sitten takaisin koneen ääreen kirjoittamaan ensimmäistä tekstiä täynnä inspiraatiota ja keveyttä.

Kiitos ihanat pikkulinnut ja universumi tästä lahjasta, korkeasta energiasta ja keveydestä. Omalla päällä asioiden pähkiminen oli saanut energiaani hieman alemmas, unohtamaan ilon, keveyden ja helppouden. Miten helposti toisaalta voimme antaa luonnon parantaa meitä, auttaa meitä päästämään irti kaikesta mielen mölinästä ja erilaisista ajatuskuvioista ja antaa luonnon nostaa ja eheyttää energiatasomme niin, että meidän on täydellisen hyvä olla sisälläpäin, oman itsemme kanssa. Ja mikä parasta, se auttaa myös koko planeettaa voimaan hyvin.

Toisenlaisista energiahoidoista voit kurkata lisää täältä:)