Ykseydestä ja yhteydestä.

Aamuyöllä heräsin taas kerran mielenkiintoiseen uneen. Unen aikana saamme mm. paljon tietoa. Herättyäni olin vielä pitkään hyvin vahvasti unen energiassa ja tarkastelin oppimaani. Sain silloin hyvän otsikonkin tälle kirjoitukselle, mutta se haihtui;).

Netistä löytyy kyllä vaikka minkäsortin tietoa kaikenlaisista asioista, niin unistakin. Tässäkin asiassa kannustaisin kuitenkin kuuntelemaan omaa itseäsi. Unethan ovat usein myös metaforia. Jos uni on hyvin vahva ja elävä ja siihen herää, niin usein kysyn itseltäni: Mikä tämä oikein on? Mitä tämä tarkoittaa? Jos on hetki aikaa loikoilla, niin vastaus saattaa putkahtaa mieleen.

Ykseyden oppitunnilla

Tämän kertaisessa unessa olin luokkahuoneessa opiskelemassa. Edessä vanhempi herra puhui ja opetti. Hän kertoi: ”Heracles on yksikön kolmas muoto”. Tämä on mielenkiintoinen lause sinänsä;), mutta unessa takapenkillä istuvat kolme miestä alkoivat puhumaan ns. hälisivät. Unessa nousin seisomaan ja selittämään heille asiaa näin….

”Minä olen myös yksikön kolmas muoto. Minä olen hän.” Miehet ymmärsivät asian ja olivat ihmeissään kuinka osasin selittää asian niin hyvin. Sanoin, että minulle annetaan selkeät muodot, ohjeet asioihin. Hälinä oli johtunut siitä, että asia, jota käsiteltiin oli vähän liian vaikea. Luokassa ketään, myöskään opettajaa, ei haitannut puheenvuoroni. Aivan kuin kaikki olisivat yhtä, opettajia ja oppilaita.

Tuota lausetta ja noita asioita käsittelin pitkään vielä valveilla, silti siinä unen energiassa. Minä olen hän. Hän on minä. Siitä syntyy vahva ykseyden ja yhteyden ajatus. Olemme kaikki yhtä, kaikki osa samaa energiaa. Mitä tuo tapahtuma hänellä olisi minulla? Jos ajattelen hänestä näin, mitä se merkitsee minulle? Olemme jatkuvasti yhteydessä toisiimme paljon enemmän kuin osaamme ikinä kuvitella. Olemme samaa energiakenttää.

Irti draamasta

Yöllä ajatukseni juoksivat ykseydestä, kaiken yhteydestä erääseen Tim Whildin esimerkkiin, joka on mielestäni erittäin hyvä. Monet valotyöntekijät puhuvat siitä, miten tärkeää on pysyä omassa valossa, omassa voimassa näinä aikoina. Kun menee kauppaan, niin saattaa osua eteen mielenkiintoisia lehtien lööppejä meneillään olevasta tilanteesta, draamasta. Tim sanoi eräällä videollaan, että vedä maahan hiekkaan viiva ja jätä maailman draama toiselle puolelle ja valitse itse pysyä toisella puolella. Se, että ei osallistu draamaan ei tietenkään tarkoita, että olisi välinpitämätön. Aina voi tietenkin lähettää vaikka rakkauden ja rauhan enkeleitä maailmalle ja viisauden enkeleitä kaikille päättäjille, jotta he osaavat tehdä päätöksiä kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Sitä paitsi, niin kuin eilen taas sain huomata, kyllä varmaan jokaisella riittää pienempiä ja suurempia draaman aiheita ihan omassa elämässä. Draamahan tulee myös yleensä koputtamatta sisään, täysin yllätyksenä. Niinpä koen, että kun huolehdin omasta hyvinvoinnistani, käyn läpi elämän tarjoamat asiat niin hyvin kuin sillä hetkellä pystyn, lähetän muille rakkaudellisia ajatuksia, mutta annan jokaisen elää omaa elämäänsä, olen tehnyt voitavani. Yhteiseksi hyväksi, koska olemme yhtä, pysyn irti maailman draama- energiasta. Kun pysyn mahdollisimman tasapainoisena ja onnellisena se kantautuu muuallekin. Millainen maailma mahtaisi siitä tulla..?

Täältä voit katsoa lempeysharjoituksen, jossa lähetät lempeyttä niin itsellesi kuin maailmallekin.