Löydä energiahoidosta tasapainoa, iloa ja rauhaa elämääsi.

Kristallinen energiahoito

Tältä sivulta löydät esittelyt henkilökohtaisista hoidoista. Ryhmäkaukohoitojen aiheet ja ajankohdat löydät täältä. Kristallinen energiahoito on myös enkelihoito. Aivan sivun alaosasta löydät ihania kokemuksia hoidoista. Kristallinen energiahoito on kaukohoitona vastaanotettavissa missä vain. Lähihoitoja teen kotonani tai voin tulla myös luoksesi, alueena Lahti, Hämeenlinna ja ympäristökunnat. Hoitojen hinnat, kestot ja yhteystiedot löydät hoitojen alta!

Mitä on energiahoito, enkelihoito?

Kristallisessa energiahoidossa toimin kanavana, jossa korkea energia pääsee kulkemaan ja virtaamaan sinulle. Hoidoissa mukana on aina myös enkeleitä ja muita valonauttajia. Tämä energiahoito on korkeiden energioiden kanssa tehtävää yhteistyötä, jossa käytän kristalleja tehostamassa hoitoa. Hoidossa käytettävä energia on myös usein jonkin kristallin säteen energiaa. Kristallinen energiahoito vaikuttaa sinuun kaikilla tasoilla. Se vaikuttaa sekä fyysiseen kehoosi että energiakehoosi. Näin ollen hoidon vaikutuksenkin voit havaita monin eri tavoin fyysisellä tasolla, tunnetasolla tai vaikka intuition vahvistumisena. Energiahoidot auttavat sinua kohti sitä kuka sinä todella olet, eteenpäin omalla sielunpolullasi niin kuin sinulle on juuri nyt oikein.  Hoidon jälkeen ja seuraavana päivänä on hyvä juoda vähän enemmän vettä kehon puhdistumisen takia. Lähihoitoja teen kotonani tai luonasi (lähiseudut), kaukohoidon voit ottaa vastaan missä vain. Energialla ei ole paikkaa tai aikaa.

Olet tervetullut hoitoon myös iltaisin tai viikonloppuisin!

Pidä huolta itsestäsi ja omista energioistasi:
*12 chakran harjoitus uuden kultaisen ajan energioilla
*12 chakran harjoitus (arkkienkeli Rafaelin energioilla)
* Maadoitus, suojaus ja puhdistus

ARKKIENKELI RAFAELIN PARANTAVA KUPLA-HOITOSARJA

Tämä hoito on kolmen lyhyemmän hoidon sarja ja kyseessä on aina kaukohoito (vrt. alta löytyvä hoito). Yhden hoitokerran kesto on 20-30 min ja voit ottaa hoidot vastaan kolmena peräkkäisenä päivänä, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Hoidon tarkoitus on erityisesti tasapainottaa ja harmonisoida sinua kaikilla tasoilla.

Hoidon aikana pyydän sinulle puhdistuksen, energisoinnin, tasapainotuksen ja aktivoinnin niin chakroihin, kuin kaikkiin kehoihin ja auran osiin sekä kerroksiin. Tässä kiinnitetään erityisesti huomiota tasapainottamiseen, koska tasapaino kaikilla tasoilla luo myös terveyttä ja hyvinvointia. Hoidon antavat sinulle arkkienkeli Rafael ja parantavat enkelit. Lisäksi hoidossa voi olla mukana muita enkeleitä tai valon auttajia. Hoidon lopuksi arkkienkeli Rafael laittaa ympärillesi parantavan, hoitavan ja tasapainottavan energiakuplan, joka on toiminassa 9 tuntia tai niin kauan kuin on sinulle oikein. Parantavat enkelit jäävät jokaisella hoitokerralla viereesi valvomaan, että energiakupla pysyy täysin ehjänä ja vahvana.

Lisää tietoa hoidosta ja sen vastaanottamisesta saat hoidon varaamisen yhteydessä.

Arkkienkeli Rafaelin parantava kupla-hoitosarja 33e 
Varaa aikasi  p. 040-8408410 tai [email protected]

KRISTALLINEN ENERGIAHOITO HENKILÖKOHTAISENA HOITONA

Tämä henkilökohtainen energiahoito voidaan tehdä lähi- tai kaukohoitona. Kaukohoidon voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

* Hoito voidaan tehdä puhelimitse (kaiuttimella tai kuulokkeilla). Tällöin voimme puhdistaa ja energisoida hoidon aikana esiin nousseita asioita tai teemoja, jotka voivat olla vaikka lapsuuden tai menneiden elämien haasteita. Näin yhteistyötä tekemällä pääsemme usein syvemmälle tasolle ja käsittelemään laajemmin, esim. johonkin chakraan sitoutunutta energiaa. Hoidon kesto on n. 2h.

* Kaukohoito voidaan tehdä myös niin, että sovittuna ajankohtana teen eli lähetän hoidon sinulle ja otat sen vastaan omassa rauhassasi. Hoidon jälkeen sitten soitan sinulle ja kerron hoidossa esiin nouseita asioita. Hoidon kesto n. 1h+puhelu.

Hoidossa voidaan mm. (voit esittää näistä myös toiveita):
* Puhdistaa ja energisoida kundaliinienergiajärjestelmää ja -kanavia (olen huomannut yhteyden mm. selkäkipuihin).
* Sulkea energiakanavia tai ovia kaikkiin niihin energioihin, jotka vievät sinulta energiaa. Näitä syntyy melko helposti ja niiden sulkeminen tuo tasapainoa, rauhaa ja tilaa uusien asioiden tulla.
* Puhdistaa pois esteitä rakkauden vastaanottamisen ja antamisen, runsauden, ilon jne. virtaamisen tieltä, jotta ne pääsevät paremmin virtaamaan ”luoksesi”.
* Hälventää meistä löytyviä suru-, kärsimys ja varjokehoja.
* Osan hoitoajasta voimme käyttää eri fyysisen kehon osien puhdistamiseen ja energisointiin. Fyysisestä kehosta voimme käydä erikseen läpi luut, lihakset, nivelet, iho, verenkierto, sisäelimet, ruoansulatusjärjestelmä, hermosto, sydän ja keuhkot, aivot ja alitajunta, aistit (silmät, fyysinen ja henkinen näkökyky) ym.
* Auran eri kerrosten puhdistus ja energisointi samalla tekniikalla (tuo tasapainoa, rauhaa ja keveyttä olotilaan).
* Sielunenergian eheytymistä, ”paranemista”.
* Tähtien valon, rakkauden, tiedon ja viisauden ankkurointia chakroihisi, soluihisi ja energiakehoosi.

Jokaisella hoitokerralla teemme sen mikä sillä hetkellä on mahdollista ja sinulle oikein. Kaikkea edellä lueteltua ei voida tehdä yhdellä kerralla, vaan niin fyysisen kuin energiakehonkin muutoksille on annettava aikaa ja tilaa. Kaikki on prosessia.

Energiahoitojen hintaan sisältyy jatkohoitona yöhoidot, joissa saat ympärillesi hoitavan, tasapainottavan ja parantavan energiakuplan kolmen yön ajaksi. Tämä on hyvin lempeää ja varsinaista hoitoa tukevaa energiaa.

Voit varata myös viikonloppu- tai ilta-aikoja. Tarkempaa tietoa hoidoista saat parhaiten kysymällä :)!

Henkilökohtainen energiahoito lähihoitona 77e, kesto n.2h.
Laajempi henkilökohtainen kaukohoito keskustellen 77e, kesto n.2h.
tai suppeampi kaukohoito ilman hoidon aikana tapahtuvaa vuorovaikutusta 55e, kesto n.1h+puhelu

Varaa aikasi  p. 040-8408410 tai [email protected]

Palautteita hoidoista

Olen erittäin onnellinen, kun olen osallistunut Sarin antamiin hoitoihin. Kaukohoidoissa olen tuntenut lämpöä, ihanaa rakkauden tunnetta, johon olisin halunnut jäädä, välillä kyyneleet ovat valuneet. Fyysisesti välillä pää keikkunut puolelta toiselle ja päälaella tuntemuksia. Mikä parasta, monta päivää niin kipeänä ollut lonkka, etten pystynyt kävelemään oli kaukohoidon jälkeen kivuton ja niin hyvä, että voi pistää vaikka tanssiksi :). Lähihoidossa tunteet ovat olleet samanmuotoisia, mutta voimakkaampia. Pääni ei ole kääntynyt kahteen vuoteen kumpaakaan suuntaan, eikä varsinkaan vasemmalle juuri ollenkaan, mutta Sarin antaman lähihoidon jälkeen seuraavana päivänä pääni kääntyi molempiin suuntiin, niskassa ei enää kipuja, eikä kädessä. Tämä on aivan ihanaa, kun ei tarvitse aamua aloittaa särkylääkkeillä. Myös intuitioni on vahvistunut näiden hoitojen myötä. Tulen jatkossakin käymään Sarin hoidoissa.” -L.T.

”Sarille. Koen, että olen saanut lähihoidoistasi paljon apua niin tunnepuolen asioihin kuin fyysisestikin. Hoidon aikana olen kokenut syvää rakkautta. Sitä, että minusta pidetään hyvää huolta. Olen saanut kokea oman enkelini kosketuksen, tuntenut iloa ja keveyttä. ”Tunnetaakkani” on keventynyt ja hoitojen aikana olen itkenyt irtipäästämisestä ja nauranut ilosta. Rohkeuttakin olen saanut: olen työpaikalla ilmaissut omia mielipiteitäni ponnekkaasti (mitä en ole aiemmin tehnyt). Fyysisellä puolella laittamasi kristalli on helpottanut kipuani alaselässäni. Energiarentoutusryhmät ovat olleet ihana alku viikonlopulle -rentoutumista, pysähtymistä, tässä hetkessä olemista. Koen, että olen saanut sinulta hyviä ja helposti toteutettavia rentoutumis-, itsehoito- ja läsnäolovinkkejä. Niistä on ollut apua arjessani. Kiitos Sari!” -N.V.

”Olin Sarin hoidossa johon yhdistyivät ääni ja väri. Hoito tapahtui makuulla, viltin alla. Aluksi keskustelimme hoidon toiveista. Sarin kutsuessa arkkienkeli Mikaelia luokseni liikutuin itkuun asti. Näin mielessäni enkelin ja tunsin rakkauden. Itkin osaksi sitä, että kuinka olen niin arvokas, että hän saapuu paikalle minua varten. Mieleeni jäi chakrojen hoito, jossa enkelit olivat mukana. Tunsin voimakkaasti kuinka enkelit olivat mukana. Joidenkin chakrojen kohdalla tunsin, kuinka jotain vapautui ja itkin kyynelin. Sari hoiti myös kipeää jalkaani äänellä ja sain myös hoitavan kiven, joka teipattiin kipeään kohtaan. Lopuksi valittiin väri ja keskusteltiin sen merkityksestä. Kotiin päästyäni nukuin kolmen tunnin päiväunet. Hoidon jälkeisinä päivinä huomasin useaan kertaan olevani enemmän tässä hetkessä ja tunsin rauhaa. Sain myös oivalluksia omasta elämästä ja omasta käyttäytymisestäni. Suosittelen lämpimästi kaikille!” -J.T.