Löydä energiahoidosta tasapainoa, iloa ja rauhaa elämääsi.

Kristallinen energiahoito

Tältä sivulta löydät ryhmäkaukohoitojen aiheet ja ajankohdat sekä esittelyt henkilökohtaisista hoidoista. Kristallinen energiahoito on myös enkelihoito. Aivan sivun alaosasta löydät ihania kokemuksia hoidoista. Kristallinen energiahoito on kaukohoitona vastaanotettavissa missä vain, lähihoito Lahti, Hämeenlinna ja ympäristökunnat.

Energiahoito, enkelihoito

Kristallisessa energiahoidossa toimin kanavana, jossa korkea energia pääsee kulkemaan. Nyt meillä on jo saatavissa uuden Kultaisen ajan energia, jota myös voin käyttää hoidossa. Hoidoissa mukana on vahvasti myös enkeleitä ja muita valonauttajia. Enkelihoito on korkeiden energioiden kanssa tehtävää yhteistyötä. Käytän hoitaessa myös kristalleja tehostamassa hoitoa. Kristallinen energiahoito vaikuttaa sinuun kaikilla tasoilla. Se vaikuttaa sekä fyysiseen kehoosi että energiakehoosi. Näin ollen hoidon vaikutuksen voit havaita fyysisessä kehossa, tunnetasolla tai vaikka intuition vahvistumisena. Energiahoidot auttavat sinua kohti sitä kuka sinä todella olet, eteenpäin omalla sielunpolullasi niin kuin sinulle on korkeimmaksi parhaaksesi.  Hoidon jälkeen ja seuraavana päivänä on hyvä juoda vähän enemmän vettä kehon puhdistumisen takia. Teen hoitoja kotonani tai tulen mielelläni myös luoksesi (lähiseudut) tai voit valita kaukohoidon, jolloin otat lähettämäni hoidon vastaan haluamassasi paikassa. Energialla ei ole paikkaa tai aikaa.

Olet tervetullut hoitoon myös iltaisin tai viikonloppuisin!
Kristallinen energiahoito, enkelihoito lähihoitona: Lahti, Hämeenlinna ja ympäristökunnat,
kaukohoidon voit ottaa vastaan missä vain.

Katso video hoidosta tästä:
* Tukea omalle matkalle energiahoidosta

Pidä huolta itsestäsi ja omista energioistasi:
* Maadoitus, suojausaus ja puhdistus
*12 chakran harjoitus

* Chakraharjoitus, osa 2

RYHMÄKAUKOHOIDOT

Tammikuun ryhmäkaukohoito 13.1. klo.18!

Vuodenvaihteen tienoilla energia on saattanut tuntua vähän ”heiluvaiselta”, johtuen vahvasta täydestä kuusta ennen vuodenvaihdetta sekä itse vuodenvaihteen energioista. Nämä muutokset ovat voineet näkyä jollain tasolla elämässäsi, tunne- tai mielen heilahteluina. Tämä ryhmäkaukohoito tukee sinua näissä muutoksissa tasapainottaen ja avaten uutta.

Meillä on nyt myös saatavilla uuden Kultaisen ajan upea energia, jota käytän hoidossa. Kysyin arkkienkeli Metatronilta tästä uudesta energiasta vs. vanha energia ja tässä hänen kuvauksensa. Se on täysin uutta, puhdasta ja kirkasta energiaa. Se yhdistää uuteen aikaan, uuteen energialinjaan, aktivoi uusia asioita meissä, on ilon ja keveyden energiaa. Se luo uutta, uutta aikaa ja uusia mahdollisuuksia.

Hoidossa mukana ovat myös Uranuksen ja Saturnuksen lohikäärmeet. He yhdessä tuovat vahvaa tasapainoa ja varmuutta, jonka itse koen erittäin vahvistavana tällä hetkellä. Uranuksen lohikäärmeet herättävät ja vahvistavat sinussa sitä, kuka sinä oikeasti olet ja Saturnuksen lohikäärmeet tuovat rajoja, jotta pystyt rajaamaan omaa elämääsi, ”luomistyötäsi” olennaiseen, korkeimman sielunsuunnitelmasi mukaiseksi kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Lisäksi mukana on muita valon auttajia, kuten arkkienkeli Gabriel ankkuroimassa korkeimman minäsi, sielusi ja Monadisi energiaa juurichakraasi. Tämä on myös tärkeää oman voimasi ja luomistyösi ankkurointia varten tänne konkretiaan. Kaikki tapahtuu tietysti niin kuin sinulle on oikein.

Ryhmäkaukohoidon hinta 22e, kesto 30 min.
Ennen ja jälkeen hoitoa saat minulta viestiä, jossa kerron hoidosta tarkemmin sekä musiikin kuunneltavaksi.
Hoidon voit ottaa vastaan hyvin myös myöhemmin, kun sinulle sopii.
Et myöskään
tarvitse aiempaa kokemusta energiahoidoista, saat tarvittavan opastuksen ilmoittautuessa!
Ilmoittautua voit: Sari p.040-8408410, [email protected]
Hoidon hinta 22e värähtelee oman mestaruusenergiasi taajuudella.
Lisää numerologiasta voit lukea: Ulla Niskanen, Numerologia -energiaa ja sieluntieteitä.

Kristallinen energiahoito ryhmäkaukohoitona

Ryhmäkaukohoito on energiahoito ja toimii samoin kuin yksilöhoitokin. Tässä hoidossa ovat myös enkelit ja muut valonauttajat mukana. Välittämäni energia hoitaa sekä fyysistä kehoasi että aurasi eri kerroksia ja chakrojasi poistaen ja hälventäen tukoksia, auttaen sinua päästämään irti vanhasta ja avautumaan uusille asioille. Energia myös tasapainottaa ja näin paraneminen on mahdollista.

Tämä energiahoito on kaukohoito, jolloin voit ottaa sen vastaan ilmoittamanani ajankohtana tai myöhemmin, silloin kuin sinulle sopii. Energiahoitoa vastaanottaessasi vain rentoudut ja annat hoidon tapahtua. Tarkemmat ohjeet energiahoidon vastaanottamisesta saat ilmoittautumisen jälkeen. Hintaan kuuluu lyhyt kuvaus hoidon kulusta, jonka kirjoitan hoidon jälkeen.

NESTEMÄISEN KRISTALLIN ENERGIAHOITO

Nestemäinen kristallihoito

Tässä energiahoidossa käytän nestemäistä kristallia sekä saman kristallin kristallisädettä. Energiahoidon aikana mukana on myös kyseisen kristallin arkkienkeli. Hoidossa käytetään eri kristallien nestemäistä muotoa, kuten ruusukvartsia, smaragdia, ametistia jne. Lisäksi kanavoin energiaa esim. ruusukvartsisäteestä ja mukana tällöin on arkkienkeli Samuel.

Energiahoidon aikana kanavoin kristallisäteen energiaa hoidettavan auraan ja chakroihin ja hoidossa mukana oleva arkkienkeli täyttää verenkiertosi juuri oikealla määrällä nestemäistä kristallia. Verenkierto kattaa koko meidän elimistömme aina solutasolle saakka. Hoito puhdistaa, kirkastaa, energisoi ja toimii juuri siten miten on sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Energiahoidosta yleisesti voit lukea lisää alta kohdasta henkilökohtainen energiahoito.

Kiinnostaisiko kokeilla;)
Tämä energiahoito on kaukohoito. Hoidon hinta 33e, kesto 20min + lyhyt palaute
Varaa aika: [email protected] tai p.040-8408410

Nestemäinen kristallihoito-hoitopaketti

Hoitopakettiin kuuluu nestemäisen kristallin energiahoito kolmena päivänä. Tällöin eri hoitokerroilla on mahdollista käyttää eri kristallien nestemäisiä muotoja ja hoito jatkuu pidempään sekä näin ollen hoidon vaikutus myös kertautuu.

Hoidon hinta 66e, kesto 20min 3päivänä + lyhyet palautteet
Varaa aika:[email protected] tai p.040-8408410

KRISTALLINEN ENERGIAHOITO HENKILÖKOHTAISENA HOITONA

Henkilökohtainen energiahoito on lähi-tai kaukohoito, jossa välitän energiaa kehoosi ja auraasi eli energiakehoosi, joka on ympärilläsi sekä chakroihisi, jotka ovat sinussa olevia energiakeskuksia. Hoitaessa välitän energiaa käsien kautta, jota kristallit vahvistavat sekä hoidossa voidaan käyttää myös ääntä. Äänillä ja väreillä on meihin vahva vaikutus niin energia- kuin solutasollakin. Lisäksi hoitoon lisäävät usein energiansa enkelit tai muut paikalle saapuvat valonauttajat.

Käytettävä energia menee juuri niihin kohtiin, jotka tarvitsevat hoitoa, tasapainotusta tai puhdistusta. Voit kuitenkin nimetä kivuliaita kohtia, joita voidaan erityisesti hoitaa eli kohdentaa energiaa vahvemmin näihin kohtiin. Kaikki tapahtuu aina sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Kivuliaisiin kohtiin voidaan laittaa myös kristalli jatkamaan hoitoa.

Energiahoidoissa pyydän ympärillemme esim. Kultaisen Atlantiksen Parantamisen temppelin energian tukemaan hoitoa. Energiahoitoon sisältyy tällä hetkellä myös jatkohoitona yöhoidot, joissa saat ympärillesi hoitavan kristallikuplan kolmen yön ajaksi. Tämä on hyvin lempeää ja varsinaista hoitoa tukevaa energiaa.

Energiahoidon voi ottaa lähihoitona, jolloin tulen kotiisi (lähikunnat) tai tulet kotiini saamaan hoidon. Lähihoidossa hoito tapahtuu vuorovaikutuksessa, jolloin pystyt helposti peilaamaan energian vaikutusta omiin tuntemuksiisi.  Energiahoito voidaan tehdä hyvin myös kaukohoitona. Kaukohoidossa  vain rentoudut kotonasi ja otat vastaan hoidon kautta tulevan energian. Energialla ei ole paikkaa tai aikaa. Hoidon jälkeen saat palautteen puhelimitse. Voit varata myös viikonloppu- tai ilta-aikoja. Tarkempaa tietoa hoidosta saat parhaiten soittamalla ja kysymällä!

Henkilökohtainen energiahoito lähihoitona 66e, kesto n.1,5h.
tai kaukohoitona 55e, kesto n. 1h 15 min palautteineen
(hoidon hintaan kuuluu kolmen yön jatkohoito)
Varaa aikasi Sarilta p. 040-8408410 tai [email protected]

Palautteita hoidoista

Olen erittäin onnellinen, kun olen osallistunut Sarin antamiin hoitoihin. Kaukohoidoissa olen tuntenut lämpöä, ihanaa rakkauden tunnetta, johon olisin halunnut jäädä, välillä kyyneleet ovat valuneet. Fyysisesti välillä pää keikkunut puolelta toiselle ja päälaella tuntemuksia. Mikä parasta, monta päivää niin kipeänä ollut lonkka, etten pystynyt kävelemään oli kaukohoidon jälkeen kivuton ja niin hyvä, että voi pistää vaikka tanssiksi :). Lähihoidossa tunteet ovat olleet samanmuotoisia, mutta voimakkaampia. Pääni ei ole kääntynyt kahteen vuoteen kumpaakaan suuntaan, eikä varsinkaan vasemmalle juuri ollenkaan, mutta Sarin antaman lähihoidon jälkeen seuraavana päivänä pääni kääntyi molempiin suuntiin, niskassa ei enää kipuja, eikä kädessä. Tämä on aivan ihanaa, kun ei tarvitse aamua aloittaa särkylääkkeillä. Myös intuitioni on vahvistunut näiden hoitojen myötä. Tulen jatkossakin käymään Sarin hoidoissa.” -L.T.

”Sarille. Koen, että olen saanut lähihoidoistasi paljon apua niin tunnepuolen asioihin kuin fyysisestikin. Hoidon aikana olen kokenut syvää rakkautta. Sitä, että minusta pidetään hyvää huolta. Olen saanut kokea oman enkelini kosketuksen, tuntenut iloa ja keveyttä. ”Tunnetaakkani” on keventynyt ja hoitojen aikana olen itkenyt irtipäästämisestä ja nauranut ilosta. Rohkeuttakin olen saanut: olen työpaikalla ilmaissut omia mielipiteitäni ponnekkaasti (mitä en ole aiemmin tehnyt). Fyysisellä puolella laittamasi kristalli on helpottanut kipuani alaselässäni. Energiarentoutusryhmät ovat olleet ihana alku viikonlopulle -rentoutumista, pysähtymistä, tässä hetkessä olemista. Koen, että olen saanut sinulta hyviä ja helposti toteutettavia rentoutumis-, itsehoito- ja läsnäolovinkkejä. Niistä on ollut apua arjessani. Kiitos Sari!” -N.V.

”Olin Sarin hoidossa johon yhdistyivät ääni ja väri. Hoito tapahtui makuulla, viltin alla. Aluksi keskustelimme hoidon toiveista. Sarin kutsuessa arkkienkeli Mikaelia luokseni liikutuin itkuun asti. Näin mielessäni enkelin ja tunsin rakkauden. Itkin osaksi sitä, että kuinka olen niin arvokas, että hän saapuu paikalle minua varten. Mieleeni jäi chakrojen hoito, jossa enkelit olivat mukana. Tunsin voimakkaasti kuinka enkelit olivat mukana. Joidenkin chakrojen kohdalla tunsin, kuinka jotain vapautui ja itkin kyynelin. Sari hoiti myös kipeää jalkaani äänellä ja sain myös hoitavan kiven, joka teipattiin kipeään kohtaan. Lopuksi valittiin väri ja keskusteltiin sen merkityksestä. Kotiin päästyäni nukuin kolmen tunnin päiväunet. Hoidon jälkeisinä päivinä huomasin useaan kertaan olevani enemmän tässä hetkessä ja tunsin rauhaa. Sain myös oivalluksia omasta elämästä ja omasta käyttäytymisestäni. Suosittelen lämpimästi kaikille!” -J.T.