Löydä energiahoidosta tasapainoa, iloa ja rauhaa elämääsi.

Kristallinen energiahoito

Tältä sivulta löydät esittelyt henkilökohtaisista hoidoista. Ryhmäkaukohoitojen aiheet ja ajankohdat löydät täältä. Kristallinen energiahoito on myös enkelihoito. Aivan sivun alaosasta löydät ihania kokemuksia hoidoista. Kristallinen energiahoito on kaukohoitona vastaanotettavissa missä vain. Lähihoitoja teen kotonani tai voin tulla myös luoksesi, alueena Lahti, Hämeenlinna ja ympäristökunnat. Hoitojen hinnat, kestot ja yhteystiedot löydät hoitojen alta!

Mitä on energiahoito, enkelihoito?

Kristallisessa energiahoidossa toimin kanavana, jossa korkea energia pääsee kulkemaan ja virtaamaan sinulle. Hoidoissa mukana on aina myös enkeleitä ja muita valonauttajia. Tämä energiahoito on korkeiden energioiden kanssa tehtävää yhteistyötä, jossa käytän kristalleja tehostamassa hoitoa. Kristallinen energiahoito vaikuttaa sinuun kaikilla tasoilla. Se vaikuttaa sekä fyysiseen kehoosi että energiakehoosi. Näin ollen hoidon vaikutuksenkin voit havaita monin eri tavoin fyysisellä tasolla, tunnetasolla tai vaikka intuition vahvistumisena. Energiahoidot auttavat sinua kohti sitä kuka sinä todella olet, eteenpäin omalla sielunpolullasi niin kuin sinulle on juuri nyt oikein.  Hoidon jälkeen ja seuraavana päivänä on hyvä juoda vähän enemmän vettä kehon puhdistumisen takia. Lähihoitoja teen kotonani tai luonasi (lähiseudut), kaukohoidon voit ottaa vastaan missä vain. Energialla ei ole paikkaa tai aikaa.

Olet tervetullut hoitoon myös iltaisin tai viikonloppuisin!

Katso video hoidosta tästä:
* Tukea omalle matkalle energiahoidosta

Pidä huolta itsestäsi ja omista energioistasi:
* Maadoitus, suojaus ja puhdistus
*12 chakran harjoitus

* Chakraharjoitus, osa 2

KRISTALLINEN ENERGIAHOITO HENKILÖKOHTAISENA HOITONA

Uutta henkilökohtaisissa hoidoissa!

Tällä hetkellä hoitoihin tulee jatkuvasti uusia aspekteja, olemuspuolia. Olen saanut uusia valonauttajia, joiden kanssa pystymme puhdistamaan energiatasoilta vanhoja rakenteita ym. hyvin syvällä tasolla.

Hoidossa voidaan mm.:
* Sulkea energiakanavia tai ovia kaikkiin niihin energioihin, jotka vievät sinulta energiaa. Näitä syntyy melko helposti ja niiden sulkeminen tuo tasapainoa, rauhaa ja tilaa uusien asioiden tulla.
* Puhdistaa pois esteitä rakkauden vastaanottamisen ja antamisen, runsauden, ilon jne. virtaamisen tieltä, jotta ne pääsevät paremmin virtaamaan ”luoksesi”.
* Hälventää meistä löytyvää suru-, kärsimys ja varjokehoja.
* Osan hoitoajasta käytämme eri fyysisen kehon osien puhdistamiseen ja energisointiin. Fyysisestä kehosta voimme käydä erikseen luut, lihakset, nivelet, iho, verenkierto, sisäelimet, ruoansulatusjärjestelmä, hermosto, sydän ja keuhkot, aivot ja alitajunta ym.
* Auran eri kerrosten puhdistus ja energisointi samalla tekniikalla (tuo tasapainoa olotilaan).
* Sielunenergian eheytymistä, ”paranemista”.
* Tähtien valon, rakkauden, tiedon ja viisauden ankkurointia chakroihisi, soluihisi ja energiakehoosi.
Jokaisella hoitokerralla teemme sen mikä sillä hetkellä on mahdollista ja sinulle oikein. Kaikkea edellä lueteltua ei voida tehdä yhdellä kerralla, vaan niin fyysisen kuin energiakehonkin muutoksille on annettava aikaa ja tilaa. Kaikki on prosessia.

Energiahoidon hintaan sisältyy jatkohoitona yöhoidot, joissa saat ympärillesi hoitavan energiakuplan kolmen yön ajaksi. Tämä on hyvin lempeää ja varsinaista hoitoa tukevaa energiaa.

Henkilökohtainen energiahoito on lähi-tai kaukohoito, jossa välitän energiaa kehoosi ja auraasi eli energiakehoosi, joka on ympärilläsi sekä chakroihisi, jotka ovat sinussa olevia energiakeskuksia. Hoitaessa käytän kristalleja vahvistamassa energiaa.

Energiahoito kaukohoitona voidaan tehdä joko kuulokkeiden kautta tai niin, että otat hoidon vastaan omassa rauhassa ja hoidon jälkeen soitan sinulle palautteen hoidosta. Voit varata myös viikonloppu- tai ilta-aikoja. Tarkempaa tietoa hoidosta saat parhaiten soittamalla ja kysymällä!

Henkilökohtainen energiahoito lähihoitona 66e, kesto n.1,5h.
tai kaukohoitona 55e, kesto n. 1h 15 min palautteineen
(hoidon hintaan kuuluu kolmen yön jatkohoito)
Varaa aikasi Sarilta p. 040-8408410 tai [email protected]

NESTEMÄISEN KRISTALLIN ENERGIAHOITO

Nestemäinen kristallihoito

Tässä energiahoidossa käytän nestemäistä kristallia sekä saman kristallin kristallisädettä. Energiahoidon aikana mukana on myös kyseisen kristallin arkkienkeli. Hoidossa käytetään eri kristallien nestemäistä muotoa, kuten ruusukvartsia, smaragdia, ametistia jne. Lisäksi kanavoin energiaa esim. ruusukvartsisäteestä ja mukana tällöin on arkkienkeli Samuel.

Hoitoon tulee aina käytettävän kristallin ja arkkienkelin energiat:
* Ruusukvartsi ja arkkienkeli Samuel avaavat meitä rakkaudelle
* Smaragdi ja Rafael runsaudelle ja hyvinvoinnille
* Sitriini ja Jofiel runsaudelle ja sisäiselle tiedolle sekä viisaudelle
* Ametisti ja Zadkiel muuttavat kaikkea vanhaa joka tasolla valoksi, korkeammaksi energiaksi

Energiahoidon aikana kanavoin kristallisäteen energiaa hoidettavan auraan ja chakroihin ja hoidossa mukana oleva arkkienkeli täyttää verenkiertosi juuri oikealla määrällä nestemäistä kristallia. Verenkierto kattaa koko meidän elimistömme aina solutasolle saakka. Hoito puhdistaa, kirkastaa, energisoi ja toimii juuri niin kuin on sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Energiahoidosta yleisesti voit lukea lisää  kohdasta henkilökohtainen energiahoito.

Tämä energiahoito on kaukohoito. Hoito voidaan tehdä kuulokkeilla. Hoidon hinta 44e, kesto n.1h palautteineen
Varaa aika: [email protected] tai p.040-8408410

Palautteita hoidoista

Olen erittäin onnellinen, kun olen osallistunut Sarin antamiin hoitoihin. Kaukohoidoissa olen tuntenut lämpöä, ihanaa rakkauden tunnetta, johon olisin halunnut jäädä, välillä kyyneleet ovat valuneet. Fyysisesti välillä pää keikkunut puolelta toiselle ja päälaella tuntemuksia. Mikä parasta, monta päivää niin kipeänä ollut lonkka, etten pystynyt kävelemään oli kaukohoidon jälkeen kivuton ja niin hyvä, että voi pistää vaikka tanssiksi :). Lähihoidossa tunteet ovat olleet samanmuotoisia, mutta voimakkaampia. Pääni ei ole kääntynyt kahteen vuoteen kumpaakaan suuntaan, eikä varsinkaan vasemmalle juuri ollenkaan, mutta Sarin antaman lähihoidon jälkeen seuraavana päivänä pääni kääntyi molempiin suuntiin, niskassa ei enää kipuja, eikä kädessä. Tämä on aivan ihanaa, kun ei tarvitse aamua aloittaa särkylääkkeillä. Myös intuitioni on vahvistunut näiden hoitojen myötä. Tulen jatkossakin käymään Sarin hoidoissa.” -L.T.

”Sarille. Koen, että olen saanut lähihoidoistasi paljon apua niin tunnepuolen asioihin kuin fyysisestikin. Hoidon aikana olen kokenut syvää rakkautta. Sitä, että minusta pidetään hyvää huolta. Olen saanut kokea oman enkelini kosketuksen, tuntenut iloa ja keveyttä. ”Tunnetaakkani” on keventynyt ja hoitojen aikana olen itkenyt irtipäästämisestä ja nauranut ilosta. Rohkeuttakin olen saanut: olen työpaikalla ilmaissut omia mielipiteitäni ponnekkaasti (mitä en ole aiemmin tehnyt). Fyysisellä puolella laittamasi kristalli on helpottanut kipuani alaselässäni. Energiarentoutusryhmät ovat olleet ihana alku viikonlopulle -rentoutumista, pysähtymistä, tässä hetkessä olemista. Koen, että olen saanut sinulta hyviä ja helposti toteutettavia rentoutumis-, itsehoito- ja läsnäolovinkkejä. Niistä on ollut apua arjessani. Kiitos Sari!” -N.V.

”Olin Sarin hoidossa johon yhdistyivät ääni ja väri. Hoito tapahtui makuulla, viltin alla. Aluksi keskustelimme hoidon toiveista. Sarin kutsuessa arkkienkeli Mikaelia luokseni liikutuin itkuun asti. Näin mielessäni enkelin ja tunsin rakkauden. Itkin osaksi sitä, että kuinka olen niin arvokas, että hän saapuu paikalle minua varten. Mieleeni jäi chakrojen hoito, jossa enkelit olivat mukana. Tunsin voimakkaasti kuinka enkelit olivat mukana. Joidenkin chakrojen kohdalla tunsin, kuinka jotain vapautui ja itkin kyynelin. Sari hoiti myös kipeää jalkaani äänellä ja sain myös hoitavan kiven, joka teipattiin kipeään kohtaan. Lopuksi valittiin väri ja keskusteltiin sen merkityksestä. Kotiin päästyäni nukuin kolmen tunnin päiväunet. Hoidon jälkeisinä päivinä huomasin useaan kertaan olevani enemmän tässä hetkessä ja tunsin rauhaa. Sain myös oivalluksia omasta elämästä ja omasta käyttäytymisestäni. Suosittelen lämpimästi kaikille!” -J.T.