Näissä energiahoidoissa on tarkoitus tuoda kaikkia olemuspuoliasi tasapainon ja harmonian tilaan, joka on täydellisen hyvinvoinnin tila.

Arkkienkeli Rafaelin hoitosarja

Tämän hoidon tarkoitus on erityisesti tasapainottaa ja harmonisoida sinua kaikilla tasoilla. Hoidon aikana pyydän sinulle puhdistuksen, energisoinnin ja tasapainotuksen hyvin monin tavoin eri tasoille. Tässä kiinnitetään erityisesti huomiota juuri tasapainottamiseen, koska tasapaino kaikilla tasoilla luo myös terveyttä ja hyvinvointia. Hoidon antavat sinulle arkkienkeli Rafael ja parantavat enkelit. Lisäksi hoidossa voi olla mukana muita enkeleitä tai valon auttajia. Hoidon lopuksi arkkienkeli Rafael laittaa ympärillesi parantavan, hoitavan ja tasapainottavan energiakuplan, joka on toiminnassa 9 tuntia tai niin kauan kuin on sinulle oikein. Parantavat enkelit jäävät jokaisella hoitokerralla viereesi valvomaan, että energiakupla pysyy täysin ehjänä ja vahvana.

Teen tämän hoidon yhden kerran ja sen energia on vastaanotettavissa kolmena päivänä. Kyseessä on aina kaukohoito. Yhden hoitokerran kesto on 30 min ja voit ottaa sen vastaan, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kysy ihmeessä lisää, jos hoidon vastaanottaminen näin on uutta.

Arkkienkeli Rafaelin hoitosarja 33e 
Varaa aikasi  p. 040-8408410 tai [email protected]

Tasapainottava energiahoitosarja vaihdevuosioireisiin

Tämä energiahoito on erityisesti suunniteltu tasapainottamaan horminitoimintaa mm. vaihdevuosioireisiin. Hoito koostuu kolmesta eri hoitokerrasta ja itsehoito- ja aktivointiohjeista. Hoidot on hyvä ottaa vastaan kahden viikon sisällä, jotta saadaan hoito intensiivisesti käyntiin. Yhden hoidon kesto on 30min +palaute.

Hoidossa tasapainotetaan ja harmonisoidaan hormitoimintaa ja siihen liittyvää järjestelmää sopivaksi ja tasapainoiseksi. Lisäksi voit kertoa, mihin eri vaivoihin toivoit erityisesti apua ja näihin alueisiin voidaan hoidossa kiinnittää erityisesti huomiota. Helpoiten ja nopeimmin hoito on vaikuttanut lämmönsäätelyjärjestelmän eli kuumien aaltojen tasapainottumiseen, mutta myös muihin oireisiin. Itse olen tällä hetkellä oireeton, kun käytän tätä aina oireiden ilmestyessä.

Kolmen hoidon hoitosarja 77e
Kysy lisää tai varaa-aika: [email protected] tai Sari p.040-8408410