Sydänvalon ja äänettömän äänen energioiden yhdistelmästä syntyy hyvin voimallinen energiahoito. Ilontaito.

 Sydänvalon ja äänettömän äänen energiahoito

Tässä hoidossa hoitava energia virtaa sinulle suoraan sydämestäni. Se energia sulattaa ja hälventää pois vanhaa. Sydämen valo ja rakkaus aivan kuin tekee tilaa sinne minne se virtaa. Se esimerkiksi hälventää hoidon aikana esiin nousevia matalamman energian tunteita (näitä ovat suru, häpeä, syyllisyys ym). Sydämestä virtaava rakkaus on hyvin voimallinen energia. Tällä hetkellä itse koen tämän energian kaikista hyödyllisimpänä. Käytän sitä lähes aina, kun haluan hälventää hyvin syvältä nousevia pelkoja tai matalamman energian tunteita. Olen saanut myös ihanaa palautetta hoidosta. Tämä hoito kuulemma myös tuntuu aivan erilaiselta kuin muuta hoidot.

Lisäksi käytän käytän tässä hoidossa äänen värähtelyn voimaa eli äänetöntä ääntä. Hoidossa mukana on mm. enkeleitä, jotka varmistavat juuri sinulle sopivat äänen värähtelyt ja soinnut. Hoidossa voi olla myös soittoa eli äänimaljojen tai vaikka kristalliharpun äänen värähtelyä sekä enkeleiden laulua.

Nämä energiat yhdessä sulattavat esteitä ja tukkeumia sekä tuovat tilalle omaa eheyttävää energiaansa. Fyysisen kehon kipukohtia hoidetaan myös näillä energiolla. Hoidossa voi olla mukana myös muita valon auttajia ja energioita, ne voivat olla esimerkiksi arkkienkeleiden liekkejä. Hoidon aikana voidaan myös katsoa aurasta alle 5 ulottuvuuden energioita, joita voidaan valoverkottaa ja hälventää pois.

Voit valita hoidon kolmesta vaihtoehdosta, joista kahteen sisältyy kolmen yön yöhoitojakso:
1) Energiahoito kaukohoitona puhelimen välityksellä (yhdessä keskustellen) tai lähihoitona. Kesto max 2h, 77e (sis. yöhoidot)
2) Tunnin kaukohoito, jonka jälkeen palaute puhelimella, 55e (sis. yöhoidot)
3) 30min kaukohoito, jonka jälkeen palaute sovitulla tavalla, 33e

Varaa-aika tai kysy hoidosta lisää:
[email protected] tai p. 040-8408410