Suuren valoaltaan energiahoito puhdistaa sekä kirkastaa valokehoasi.

Suuren valoaltaan energiahoito

Atlantiksen ylipapit ja papittaret muodostivat suuren energia-altaan, joka sisälsi monia hyvin puhtaita ja korkeita energioita. Altaan energiaa käytettiin moniin tarkoituksiin, mutta minulle se aukeaa tällä hetkellä puhdistavana, kirkastavana, parantavana ja omassa sielunsuunnitelmassa eteenpäin vievänä energiana.

Kanavoin valoaltaan energiaa hoidettavalle ja niin kuin kanavoinneissa tai hoidoissa yleensäkin, kokemukset ovat hyvin yksilöllisiä.

Suuren valoaltaan energian yksilökanavointi:

Energia mm.:
* kirkastaa ja puhdistaa
* tasapainottaa, ”tuo linjaan” takaisin omaan voimaan
* nostaa omaa valotasoa
* luo uusia rakenteita
* kristallisoi
* aktivoi soluja
*  voi tuoda korkeampaa näkemystä asioihin ja tätä kautta auttaa antamaan anteeksi
* voidaan pyytää poistamaan haitallisia ”kiinnikkeitä” ja aktivoimaan niitä avaimia ja koodeja,
jotka auttavat sinua tällä hetkellä parhaiten omassa sielunsuunnitelmassasi eteenpäin
* voidaan pyytää sinulle korkeinta mahdollista energiaa

 Jokaisen kohdalla energia toimii sinulle parhaimmalla tavalla, jokaisen korkeimmaksi parhaaksi. Vaikutuksia voi huomata heti tai ne voivat ”näkyä” vasta myöhemmin. Energia voi tuntua esim. vahvasti kehollisina tuntemuksina tai sitten hyvin hienojakoisena energiana, jonka aistit hyvin hennosti tai et juuri ollenkaan. Kaikki on kuitenkin oikein siinä hetkessä juuri sinulle ja aistit energiat sinulle oikealla tavalla.

Teen energiakanavointeja sekä lähi-, että kaukokanavointeina.
Suuren valoaltaan energiakanavoinnit: Lahti, Hämeenlinna ja ympäristökunnat.
Kanavoinnin kesto keskusteluineen 45min, 44e.
Kysy lisää hoidosta tai varaa aika Sarilta p. 040-8408410 tai [email protected]

Energian kaukokanavointi ryhmälle:

Kanavointi on kaukokanavointi, jolloin voit ottaa sen vastaan ilmoittamanani ajankohtana tai myöhemmin, silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Kanavointia vastaanottaessasi vain rentoudut ja kuulostelet tuntemuksiasi. Kanavoinnin aluksi maadoitan ja suojaan sinut, sekä puhdistan aurasi eli energiakenttäsi ympärilläsi. Pyydän myös paikalle arkkienkeli Metatronin ja Mestari Voosloon sekä jokaisen omat valonauttajat. Kultaisen Atlantiksen enkeli ja lohikäärme ovat myös yleensä valvomassa kanavointia.

Kanavoinnin aikana pyydän ensin Suuren valoaltaan energiaa täyttämään fyysisen kehosi, aktivoimaan solusi ja dna:si, joka heijastuu täydellisenä terveytenä. Sen jälkeen pyydän energiaa täyttämään kaikki 12 chakraasi järjestyksessä vuorotellen. Energia on hyvin muuntavaa, puhdistavaa ja kirkastavaa ja muuntaa sen mikä on muunnettavissa ja parantaa sen mikä on parannettavissa sillä hetkellä kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Chakrojen jälkeen siirryn auraan ja pyydän energiaa täyttämään aurasi kaikki kerrokset, parantamaan aurassasi olevat mahdolliset haavat, hälventämään tukokset, eheyttämään, tasoittamaan ja kirkastamaan aurasi mahdollisimman korkealle värähtelytasolle. Tässä voidaan pyytää poistaamaan myös haitallisia kiinnikkeitä tai koodauksia, joita energiakentässäsi mahdollisesti on ja pyytää kaikkia niitä valokoodeja ja avaimia aktivoitumaan, jotka auttavat sinua tällä hetkellä eniten, jotta voit elää korkeinta mahdollista sielunsuunnitelmasi mukaista elämää. Lopuksi voidaan pyytää korkeinta mahdollista Suuren valoaltaan energiaa täyttämään sinut. 

Lopuksi maadoitan ja suojaan sinut hyvin ja pyydän sinulle enkeleiden ja yksisarvisten siunauksia!

Suuren valoaltaan ryhmäkaukoenergiakanavointi (seuraava ilmoitetaan myöhemmin).
Kanavoinnin kesto on noin 30 min, ja hinta 22e.  Energian vastaanottamisen jälkeen sinun on hyvä juoda vettä.
Ilmoittautua voit, Sari 040-8408410 tai [email protected]