Tuo elämääsi rauhaa, tasapainoa ja hyvinvointia rentoutushetkien avulla.

Rentoutushetket

Pysähdy hetkeksi, hellitä vähän,
tuo läsnäolosi hetkeen tähän.
Suhtaudu itseesi lempeydellä.
Ole itsellesi armollinen ja hellä.

Rentoutushetket

Rentoutushetkissä saat päästää hetkeksi irti maailman asioista, tavoittelematta mitään, pyrkimättä mihinkään, ollen sovussa itsesi ja asioidesi kanssa. Rentoutushetkessä teemme mielikuvamatkoja eli visualisaatioita, rentoutusharjoituksia, hengitysharjoituksia, mindfulness läsnäoloharjoituksia sekä myös halutessasi energiaharjoituksia. Näiden hetkien aikana kukaan ei vaadi, eikä odota sinulta mitään. Voit vain olla ja antaa mielesi vähitellen tyyntyä. Rentoutunut kehosi ja mielesi luo tilaa uusille asioille. Rentoutuneena kehollasi on myös mahdollisuus parantua ja voida hyvin. Tarkoitus on myös, että saat helppoja työkaluja arkeen, joilla voit itse vahvistaa omaa hyvinvointiasi. Rentoutushetkiä on saatavilla niin henkilökohtaisesti kuin ryhmillekin.

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa keskitymme sinun hyvinvointiasi lisääviin ja tukeviin asioihin luoden uusia näkökulmia ja toimintamalleja elämäsi haastekohtiin juuri sinulle sopivin keinoin. Pysähtyminen ja hellittäminen auttavat sinua löytämään itsestäsi uusia voimavaroja ja kenties myös aivan uusia puolia. Löydä itsellesi rentoutta, keveyttä, hyvinvointia ja uutta näkökulmaa olemiseesi ja elämääsi. Ohjausta ja valmennusta saat myös puhelimitse! Yksilövalmennus etänä: 30 min 22e ja 60 min 44e

* Tästä voit katsoa mindfulnessharjoitusvideon
Lisää läsnäoloharjoituksia löydät Mindfulness-sivuilta

Läsnäolo ja rentoutuminen vähentävät huomattavasti stressiä ja stressiin liittyviä oireita. Läsnäolo tekee itse asiassa myös työskentelystäsi huomattavasti tehokkaampaa. Voitkin tilata rentoutusryhmän työpaikallesi lisäämään työhyvinvointia tai vaikka yhdistysten ja järjestöjen illanviettoihin tai yksityishenkilönä järjestämiisi tilaisuuksiin.

Teen yhteistyötä Mairen Hyvinvointihoidot kanssa. Voit myös tilata meiltä ihanan juuri teille räätälöidyn kokonaisuuden!

Lisätietoja: Sari p.040-8408410 tai [email protected]