Meditaatioäänitteeni ovat yhdistelmä mindfulness-harjoitusta ja energiahoitoa. Kuuntele ja nauti!

Meditaatio- ja energiahoitoäänitteet

Nämä äänitteet yhdistävät mindfulnessia ja energiahoitoa kukin omalla tavallaan. Äänitteissä käsitellään erilaisia elämän osa-alueita tai eri energiaosa-alueita, joita elämämme sisältää ja jotka vaikuttavat siihen millaista elämämme on. Anna äänen hoitaa ja parantaa sinua sekä tuoda elämääsi valoa ja rakkautta.

Parantavan rakkauden meditaatio ja energiahoito

Tämä äänite on täynnä rakkauden energiaa. Meditaation aikana sinut täyttää Lähteen rajaton rakkuden virta. Se auttaa sinua avaamaan sydäntäsi ja löytämään sydämesi parantavan voiman. Voit kokeilla kuunnella tätä vaikka juuri ennen nukahtamista tai ensimmäiseksi aamulla. Illalla se saattaa auttaa sinua saamaan rauhallisen unen ja aamulla tuoda rakkauden voimaa ja hyvää energiaa päivääsi.

Itse olen kuunnellut tätä äänitettä hiljentymisen lisäksi vaikka ruokaa laittaessa. Sen jälkeen oloni on kevyempi ja tasapainoisempi, olen enemmän tässä hetkessä. Jokainen kuuntelukerta on kuitenkin omanlaisensa ja kaikki tunteet, joita ne tuovat mukanaan ovat aina oikein siinä hetkessä.

Joskus voi tuntua oikeammalta kuunnella äänitettä taustamusiikilla ja joskus taas rauhassa vain puheääntä ja hiljaisuutta kuunnellen. Kuitin mukana saatkin kaksi linkkiä, joten voit aina valita kumpi ääniteistä palvelee sinua parhaiten sillä hetkellä.

Tämän rakkauden meditaatioäänitteen löydät kaupastani, hinta 11e.

Kauppa

Täydellisen terveyden ja elinvoiman meditaatio ja energiahoito

Tämä äänite aktivoi täydellisen terveyden ja elinvoiman energiaa kehoissasi, niin fyysisessä kehossasi eli soluissasi kuin energiakehoissasi. Korkein ja puhtain Lähteen parantava energia virtaa kauttasi, samalla kuin kuuntelet äänitettä. Meditaation aikana käymme läpi solujasi ja energiakehojasi vapauttaen, energisoiden ja aktivoiden. Käytän äänitteen aikana myös äänimaljaa ja äänimaljan äänen värähtelyn voimaa.

Joskus voi tuntua oikeammalta kuunnella äänitettä taustamusiikilla ja joskus taas rauhassa vain puheääntä, hiljaisuutta ja äänimaljaa kuunnellen. Niinpä maksun jälkeen tulevan kuitin mukana saatkin kaksi linkkiä, joten voit aina valita kumpi äänitteistä tuntuu siihen hetkeen sopivammalta.

Paljon terveyttä, elinvoimaa, iloa ja valoa päiviisi!

Parantavan energian meditaatioäänitteen löydät kaupastani, hinta 11e.

Kauppa