Kristallinen energiahoito
(tähän voidaan myös yhdistää äänimaljahoitoa)

Tässä energiahoidossa välitän korkeimpia ja puhtaimpia kristallienergioita sinulle, kuten erilaisten kristallisäteiden energioita. Lisäksi hoidossa voidaan käyttää kristallien hoitavia energioita eri tavoin. Hoidossa on aina mukana myös ihania valon auttajia, kuten enkeleitä, ylösnousseita mestareita tai yksisarvisia.

Kristallinen energiahoito voidaan tehdä lähi- tai kaukohoitona:

  1. Kristallihoito, kesto 1h on kaukohoito. Voit ottaa sen vastaan omassa rauhassa sovittuna yhteisenä ajankohtana tai sitten teen hoidon universumiin talteen ja voit ottaa hoidon vastaan silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Hoidon jälkeen voin soittaa sinulle tai laittaa palautteen kirjallisena.
  2. Kristalihoito voidaan tehdä lähihoitona (kotonani Hämeenkoskella tai kotonasi n. 30km säteellä) tai puhelimitse (kaiuttimella tai kuulokkeilla), kesto 1,5h. Tällöin teemme hoidon aikana yhteistyötä keskustellen esiin nousevista asioista. Tähän hoitoon voidaan yhdistää halutessasi äänimaljojen ääntä.

Välitettävä energia kulkeutuu aina sinne missä sitä tarvitaan. Hoidossa käytetään erilaisia kristallisäteiden energioita, kuten smaragdi-, ruusukvartsi- tai sitriinisäteenenergiaa. Käytettävä energia valikoituu ennen hoitoa intuitiivisesti. Lisäksi hoidossa voi olla muita kristalleja tukemassa hoitoa. Hoidossa käydään läpi chakrat, fyysinen keho ja auran eri kerroksia. Energiahoidossa tapahtuu aina se, mikä sillä hetkellä on mahdollista ja sinulle oikein. Se puhdistaa, uudistaa ja hoitaa sinua niin fyysisesti kuin tunne- ja mentaalitasolla. Energia aivan kuin huuhtelee sinua. Kaiken pohjalla on rakkaus, joka sulattaa ja hälventää pois vanhaa. Kaikki on prosessia ja etenee sinulle sopivaan tahtiin.

Energiahoitojen hintaan sisältyy jatkohoitona yöhoidot, joissa saat ympärillesi hoitavan, tasapainottavan ja parantavan energiakuplan kolmen yön ajaksi. Tämä on hyvin lempeää ja varsinaista hoitoa tukevaa energiaa. Yöhoitojen vastaanottamiseen saat ohjeet varsinaisen hoidon yhteydessä.

Voit varata myös viikonloppu- tai ilta-aikoja. Tarkempaa tietoa hoidoista saat parhaiten kysymällä :)!

Henkilökohtainen energiahoito lähihoitona 77e
Laajempi henkilökohtainen kaukohoito puhelimitse 77e
Kristallinen energiahoito kaukohoitona (ilman hoidon aikana tapahtuvaa keskustelua) 55e

Varaa aika tai kysy lisää: [email protected] tai p. 040-8408410