Joulun tunnelmissa ja energioissa

Saimme kuin saimmekin tänne kohtalaisen eteläänkin valkean joulun. Kun kaiken harmauden ja kuran jälkeen sataa lunta, mieleen tulee arkkienkeli Gabrielin energia. Niin lumi kuin Gabrielkin tuovat mukanaan puhtautta, selkeyttä, kirkautta ja valoa. Eivätkä nuo asiat ole kyllä yhtään huonoja tähän hetkeen.

Nyt kuitenkin joulun tunnelmiin ja energioihin. Kirjoitan tätä Tapaninpäivänä, kun teksti niin kovasti pyrkii ulos. Energiavirtaus on tosi vahvaa nytkin, ei tarvitse kuin vähän ajatella universumia, niin jo alkaa tuntua. Toki energia virtaa ja vaikuttaa meihin, vaikka emme siihen tietoisesti yhdistykkään tai sitä mitenkään tuntisikaan. Se on vähän kuin maan magneettikenttä tai vetovoima, ne vaikuttavat sinuun, vaikka et olisi ikinä kuullutkaan niistä. Etkä oikein voi mitenkään myöskään estää niitä olemasta ja toimimasta.

Joulupäivän pyhä energia ja rakkaus

Eilen, joulupäivänä koin energian hyvin rakkaudellisena, siinä asui jonkinlainen pyhyyden tunne. Oli aivan ihana tuntea ja myös nähdä sisäisillä silmillä, miten ihmisten sydämet ja tietoisuudet sekä mielet avautuivat ja laajenivat. Aivan kuin olisi tapahtunut suuri, globaali sydänten laajeneminen ja yleinen rakkauden lisääntyminen koko planeetalla. Lisäksi energiassa oli vahvasti taikaa :). Höpisen aina tuosta taiasta, mutta se tuntuu ja se on aivan oma energiamuotonsa. Siihen oli eilen hyvin helppo yhdistyä ja tuntea se, välittää sitä kaikkialle. Siihen liittyy myös hyvin vahvasti rakkaus, rakkauden kokemus. Olisikos se niin, että sydän avoinna, rakkauden virratessa vapaasti ja esteettömästi, kaikki on mahdollista kuin taikaa… Tänäänkin energia on ollut vahvaa, mutta olen kokenut sen hieman erilaisena. Molempina päivinä kuitenkin voi nähdä erilaisten valokoodien ja latauksien virtaavan kauttamme kauniina virtana.

Tiedän myös, että jokaiselle meistä energia näyttäytyy erilaisena. Se nostaa aina asioita esiin. Se voi laittaa elämässä asioita ja arvoja kokonaan uuteen järjestykseen ja välillä pakottaa kohtaamaan ne mitkä mielummin hautaisi mahdollisimman syvälle tai on haudannut. Eteenpäin ei voi kuitenkaan mennä, ennen kuin vanha on korjattu. Ihan niin kuin remontoidessa, ei auta vaikka kuinka sisustaisi tai maalaisi, jos perustuksissa on asioita, jotka pitää korjata tai katto vuotaa. Jossain vaiheessa on pakko kaivaa esiin ne syvemmälläkin olevat remonttikohteet. Jokainen joudumme käymään itsessämme ja elämässämme myös näitä asioita ajoittain läpi.

Se miten tuo eilen tuntemani ihana sydänten ja tietoisuuksien avautuminen näkyy konkreettisesti, saattaa viedä hetken aikaa. Toisaalta se voi näkyä hyvinkin äkkiä ja vahvasti omassa elämässä asioiden ymmärtämisenä vähän eri näkökulmasta ja tällä on jo tosi suuri vaikutus. Energia on nyt yleisesti kevyempää. Kuitenkin olen nyt joulun energiassa, en vielä lähelläkään uuden vuoden tai ensi vuoden tuntemuksia. Täytyy myöntää, että vähän kyllä jännittää ja nimenomaan positiivisessa mielessä, innostunut on ehkä oikea sana. No, onhan tuota varmasti vaikea ymmärtää jos pidättäytyy uutisissa ja ”realiteeteissa”, mutta jos kuuntelen tuntemuksia, niin jännittää ja innostuttaa, eikä mikään pelota. Siitä on kyllä mielestäni hyvä lähteä rakentamaan uutta, valoisaa, lempeämpää ja armeliaampaa maailmaa meille kaikille.

Ole itsellesi hyvä ja hellä, nauti hetkestä!
Rakkaudella,

Sari