Esimerkkikuvaus ryhmäkaukohoidosta:

ENKELIKRISTALLI-RYHMÄKAUKOHOITO UUDEN KUUN ENERGIOISSA!

Aluksi maadoitus ja suojaukset kaikille osallistujille, mukana tällä kertaa maalohikäärmeet ja suojaksi arkkienkeli Mikaelin ja Gabrielin energiat. Seuraavaksi kutsuin kullanhopeista violettiliekkiä ja liekin lohikäärmeitä. Lohikäärmeiden kanssa kävimme läpi fyysisen kehon ja auran eri kerrokset (tunne-, mentaali- ja spirituaalinen keho). Kullanhopeisen violettiliekin lohikäärmeet puhdistavat ja muuntavat vanhoja ajatusmalleja, tunnejäämiä ja muita tukoksia muuntaen ne korkeampaan värähtelyyn. Tässä energiaa vahvisti ametisti.

Armon enkelit täyttivät tämän jälkeen aivan ihanalla armon energialla auran, sydämen, kurkun ja kolmannen silmän kaikilta tuoden lempeän energiansa kaikkiin näihin chakroihin ja niihin liittyviin asioihin. Tällä kerralla oli hyvin vuorikristalli voittoinen kerta. Vuorikristallisauva vahvisti tätä ja kaikkia seuraavia energioita.

Seuraavana kävin läpi kaikki 12 chakraa alhaalta ylöspäin aloittaen maatähdestä Kristus-Mahatma energialla. Tämä energia on hyvin korkeaa ja parantavaa energiaa, joka parantaa kaikilla tasoilla ja kasvattaa omaa valomääräämme. Se rikkoo vanhoja kristallisoituneita ajatus- ja käyttäytymismalleja ja tuo tilalle rakkautta ja rauhaa sekä korkeinta värähtelyä, jokaisen korkeimmaksi parhaaksi. Kristus-Mahatma energia täytti vielä kaikkien kehot ja aurojen eri kerrokset.

Sitten kutsuin uuden kuun energiaa ja enkeleitä täyttämään kokonaan energiallaan kaikki osallistujat. Se kirkastaa, vahvistaa ja auttaa luomaan parhainta mahdollista elämäämme. Sitten tämä energia ankkuroitiin vielä maatähteen, jotta se tulisi konkretian tasolle eli elämään ja käytäntöön.

Lopuksi ilon ja inspiraation enkelit täyttivät vielä kaikki ihanilla, keveillä energioillaan. Pyysin enkeleitä silittämään luomisen, ilon ja inspiraation energiat kaikkien auroihin, jotta ne ”pysyvät” hyvin ympärillä aurassa.

Aivan loppuun pyydän aina enkeleitä ja yksisarvisia siunaamaan kaikki ihanat osallistujat monilla asioilla, kuten ilolla, onnella, rakkaudella, runsaudella, terveydellä ja kaikella sillä mitä kukin sillä hetkellä tervitsee. Sitten vielä maadoitus kaikille ja suojaksi Mikaelin sininen viitta ja Gabrielin valkoinen valopallo. Arkkienkeli Samuel halusi myös tuoda energiansa, joten Samuel kietoi vielä kaikki vaaleanpunaiseen rakastavaan energiaansa.

Kiitos, kiitos, kiitos?