Energiahoito videotallenteena

Täältä löydät erilaisia energiahoitoja videotallenteina.
Kaikki videot löydät ja voit ostaa itsellesi kaupasta!

Tähtivalohoito, Plejadit

Plejadien energia on hyvin parantavaa ja hoitavaa. Se on täynnä parantavaa rakkautta. Tässä tähtivalohoidossa Plejadien tähtiauttajat hoitavat sinua Plejadien säde-energialla. Lisäksi kehosi solujen ja energiakehojesi ja energiajärjestelmiesi valorakenteita eheytetään ja korjataan niin paljon kuin nyt on mahdollista. Hoidossa on mukana myös muita Plejadien valo-olentoja, enkeleitä ja lohikäärmeitä. He auttavat sinua myös omalla tavallaan, mm. laittamalla lopuksi ympärillesi hoitavan Plejadien tähtivalokuplan.

Linkin hoitoon saat ostosen jälkeen kuitin mukana
Hoidon kesto n. puoli tuntia. Hinta 22e.
Hoidon voit ostaa Holvi-kaupastani

Kauppa

Tähtivalohoito, Andromeda

Tässä tähtivalohoidossa sinua hoitavat Andromedan korkeimmat ja puhtaimmat valo-olennot. Andromedan energia sisältää ihanaa, hyvin moniulotteista rakkautta. Hoidossa sinua kylvetetään tässä Andromedan rakkaudessa ja tähtivalossa. Rakkaus on hyvin vahva voima, joka hoitaa sinua syvällä tasolla, niin kuin on korkeimmaksi parhaaksesi. Lisäksi pyydämme heiltä opastusta tähän hetkeen ja sinun sisäisen tietosi ja viisautesi aktivointia, herättelyä ja nostamista esiin.

Mielelläni kuulen myös kokemuksiasi hoidosta :)! 
Hoitovideon kesto 44:44min, hinta 26e.
Hoitovideon voit tilata Holvi-kaupastani.

Kauppa

Ihana yksisarvishoito!

Tämä ihana yksisarvishoito sijoittuu täydenkuun ja syyspäiväntasauksen ajankohtaan 21.-22. 9. Hoito on siis tallennettu hyvin vahvaan energia-aikaan.

Hoidon alussa tutustut omaan yksisarviseesi tai vahvistat yhteyttäsi häneen, jos hän on jo sinulle tuttu. Oma yksisarvisesi on vierelläsi hoitamassa ja uudistamassa sinua omalla upealla valollaan koko hoidon ajan. Energiana hoidossa käytämme smaragdisäteen energiaa, joka sisältää mm. runsautta ja parannusta. Lisäksi yksisarviset lisäävät tähän säteeseen oman valonsa. Tämä vahvistaa säteen energiaa ja tuo siihen myös yksisarvisten energian aspekteja.

Energiahoidossa ovat mukana myös Siriuksen enkelit ja lohikäärmeet tuomassa hoitoon Siriuksen valoa. Yksisarviset ovat myös kotoisin Siriukselta, sen ylösnouseelta olemuspuolelta Lakumaysta. Lisäksi mukana on mestari Jeesus tuomassa sinulle anteeksiantoa ja vapautumista sekä arkkienkeli Sandalfon aktivoimassa uuden luomisen säveliä ja sointuja sinussa.

Tunnetko sydämesi (ja ehkä oman yksisarvisesi ;)) kutsun tähän hoitoon tai heräsikö mielenkiintosi? Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan!

Energiahoidon kesto on noin tunnin, hinta 33e, ale 22e.
Hoidon voit tilata Holvi-kaupastani

Kauppa