Muutoksen ja uuden luomisen aika!

Siitä onkin jo aikaa, kun viimeksi kirjoittelin tänne. Vuoden vaihteen jälkeen olen keskittänyt energiani, voimani ja aikomukseni uuden luomiseen. Tämä työ itsen kanssa on sisältänyt monia puolia ja on vielä vasta alussa. Elämään kuuluvat kaikki ne ihanat ja upeat ilon, kiitollisuuden, rakkauden sekä mahtavan innostuksen hetket uutta luotaessa. Sitten siihen myös kuuluvat ne hetket, jolloin saa käsitellä asioita niin kaukaa menneisyydestä, kuin tästä hetkestäkin. Jokainen meistä käy läpi asioitaan ja muutosta omaan tahtiin.

Erityisesti helmikuu sisälsi minulle paljon kaikenlaista. Se, että suhtautuu ihmisiin, heidän valintoihinsa ja näkemyksiinsä kunnoituksella ja myötätunnolla rakkaudesta käsin, sisältää myös vahvan tuntemuksen omista rajoista ja omassa totuudessa pysymisestä ja voi pojat, tätä sain kyllä  harjoitella kaiken muun lisäksi. Kaikki helpottaa aikanaan ja aamu sarastaa tuskaistenkin hetkien jälkeen. Uskalla toivoa aamun sarastusta, jos kohtaat niitä pimeimpiä hetkiä. Niin kuin edellisessä työssä oli tapana sanoa, paineen alla syntyy timantteja. Jokainen aamu on aivan uusi, jokainen päivä sisältää uudet mahdollisuudet ja jokaisena päivänä luot aivan uutta.

Muut ihmiset ovat meille hyviä, mutta myös ehdottomia peilejä

Tiedän hyvin henkisistä laeista peilaamisen lain. Se tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että se asia, joka herättää jotain tunnetta, löytyy sinusta itsestäsi. Jos ihailet jotain puolta jossain ihmisessä, se löytyy varmasti myös sinusta. Muuten et huomaisi sitä tai se asia ei koskettaisi sinua. Sama toimii myös toisin päin. Itse vihdoin ymmärsin tämän taas kerran. Universumin täytyy välillä käyttää vähän enemmän sitä rautalankaa, jota ymmärrän, mutta kyllä ne asiat jossain vaiheessa aina valkenevat.

Minusta on eräässä kohtaa tuntunut siltä, että minua ei oikein kunnioiteta. Mitä se voisi olla peilaamisen näkökulmasta? Vihdoin ymmärsin kuunnella itseäni ja katsoa totuutta suoraan silmiin. Enhän minäkään kunnioita siinä kohtaa toisen kaikkia valintoja ja näkemyksiä. Nämä asiathan eivät ole välttämättä mitään kovin konkreettisia ja näkyviä, ne voivat olla enemmän energiatasolla. Kun sitten muutat omaa näkemystäsi ja asennettasi, muuttuu kaikki muukin.

Aloinpa ajatella kunnioittavasti ja rakkaudella, hyväksyä toisen erilaiset valinnat ja näkemykset, jotka ovat juuri hänelle oikeita. Voin kertoa, että kun muutat ajatusta, muutat energiaa ja ihmeitä tapahtuu. Ja todellakin, niin yksinkertaista se on. Hieman vaatii peiliin katsomista, jossain kohtaa ehkä myös vähän nöyrtymistä ja se juuri onkin usein se vaikein osuus. Ole aina kuitenkin lempeä ja armollinen itsellesi. Kun huomaat itsessäsi jonkun tuollaisen asian, älä pidä sitä huonona ja vaan voittona. Nyt sinun on mahdollisuus rakentaa tuossa kohtaa itsellesi uutta parempaa ja rakkaudellisempaa elämää, uutta huomista, uutta tulevaisuutta.

Mitä sisäinen lapsesi toivoisi?

Kuuntelin taannoin Damien Wynneä. Hän eräässä kohdassa mainitsi sisäisen lapsen kuuntelemisen tärkeyden, se kolahti ja ymmärsin sen merkityksen aivan uudella tavalla. On tosi tärkeää ottaa sisäinen lapsi aktiivisesti mukaan elämäänsä. Meillä kaikilla sisäinen lapsi voi olla haavoittunut, pelokas tai muuten saanut kolhuja elämän varrella. Nyt kuitenkin ymmärsin sen, miten tärkeää on keskittyä sisäisen lapsen rakkauteen, iloon ja inspiraatioon.

Voit opetella kysymään sisäiseltä lapselta mitä se toivoisi juuri nyt? Mikä toisi takaisin ilon ja inspiraation. Voi olla, että velvollisuudet kutsuvat ja sisäinen lapsesi kaipaisi rauhaa ja lepoa voimistuakseen, saadakseen ilon takaisin. Voit kuitenkin kysyä, mikä auttaisi eteenpäin velvollisuuksissa, mikä toisi iloa ja rakkautta myös niihin arkipäivän tekemisiin ja suorittamisiin. Kun saat sisäisen lapsesi mukaan askareisiisi, saat siltä paljon tukea, rakkautta ja uutta energiaa. Luota sisäisen lapsesi rakkauteen ja valoon.

Ihanaa kevättä, rakkautta ja auringonpaistetta niin Sinulle kuin sisäiselle lapsellesikin!
Voikaa hyvin,

Sari